vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewoners Sunny Point houden verdachte verkrachting 4-jarig meisje aan

Bewoners Sunny Point houden verdachte verkrachting 4-jarig meisje aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

De bewoners van Sunny Point in Suriname, hebben zojuist de verdachte aangehouden die ervan verdacht wordt op maandag 8 augustus een 4-jarig meisje te hebben verkracht.

Volgens de familie is hun dierbare al thuis. Ze is getraumatiseerd door de handeling, die de verdachte in een toilet met het kind pleegde. Gisteren huilde het kind van pijn aan haar geslachtsdeel, toen haar oudere zus haar van achter het huis bij een buurman ophaalde.

Het meisje was met haar 5-jarige broer op het achtererf bezig te spelen. Op een gegeven moment werden ze door de buurjongen geroepen, waarbij hij met het kind naar het toilet ging. Vervolgens stuurde hij de 5-jarige jongen naar huis.

Na enig moment werd het kind door haar zus gezocht, die haar bebloed aantrof. Het kind klaagde van pijn. Toen de zus haar jurk omhoog tilde bleek, dat haar ondergoed bebloed was. Ze zei dat de buurjongen haar pijn heeft gedaan.

De verdachte was na de daad gevlucht. Hij werd vandaag door de bewoners van Sunny Point aangehouden en overgedragen aan de politie van Santodorp die hem in de laadbak van de prowagen afvoerde (foto).

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Poeniman is aangehouden.Wat een opluchting.!!! Hij mag bidden dat hij in de bajes niet verkracht wordt.
  gemodereerd

 2. Gelijk castreren en voor de rest van zijn leven achter de tralies zetten of anders aan een boom ophangen (als het kan) deze beest.
  gemodereerd

 3. Dit soort figuren zal het blijven herhalen er maar een mogelijkheid om toe te passen bij dit soort mensen is castreren!
  gemodereerd

 4. Wat een hond. Deze man is het niet waard verder te leven. Zo een jong leven dit aan doen. Verschrikkelijk. Hebben de buurtbewoners hem niet eerst een flinke koti goh gegeven. Ze moesten zijn tolly in stijve toestand inkerven en Palm of azijn erover gieten.
  gemodereerd

 5. Hij heeft niets te bidden. Wij moeten met z’n allen bidden dat hij wel keer op keer verkracht wordt door zijn celgenoten met de grootste aboma’s in Santo Boma.
  gemodereerd

 6. bij castratie kan zo persoon nog steeds een vrouw of kind verkrachten hoor!!
  zo persoon verdient gelijk 2 kogels 1 rechts in het hoofd en 1 links in het hoofd.!
  dat is de enigste oplossing dat zo persoon in recidive komt.
  gemodereerd

 7. Hij krijgt de beste advocaat om alles wat krom is recht te lullen.De buurbewoners hadden het werk moeten afmaken.Jammer.
  gemodereerd

 8. Surinaamse honden lusten ook wel, menselijke geslachtdeel hoor. Of ze van deze hond dat op 2 poten voortbeweeg weet ik
  echt niet.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES