zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie4-jarig meisje verkracht door 21-jarige buurjongen

4-jarig meisje verkracht door 21-jarige buurjongen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 4-jarig meisje is maandag door haar 21-jarige buurjongen in een toilet verkracht.

Waterkant.Net sprak hierover met een familielid van het kind. Ze vertelde dat het slachtoffer en haar 5-jarige broer op het achterterrein speelden toen de buurjongen hen riep. Hij stuurde de jongen terug naar huis en bracht het meisje S.B. vervolgens naar het toilet.

De 5-jarige jongen liep terug naar huis en vroeg aan zijn zus om eten voor hem te scheppen. Na enige tijd vroeg de zus waar S.B. was, waarop de jongen zei dat ze bij de buurjongen was achtergebleven.

De oudere zus begaf zich naar de woning van de buurjongen en zag dat het meisje constant huilde en klaagde van pijn aan haar geslachtsdeel. De zus tilde de jurk van het 4-jarige meisje op en zag bloed aan haar ondergoed. Het meisje gaf aan haar zus te kennen dat de buurjongen haar vagina pijn zou hebben gedaan.

De politie van het ressort werd ingeschakeld en verwees het meisje met een visum naar de Spoedeisende Hulp. Zij is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De Surinaamse politie is bezig met opsporing van de verdachte.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

25 REACTIES
 1. Ik kan mij herinneren dat wanneer openbaar groen in Paramaribo de pleinen en perken van nieuwe plantjes had voorzien, zij een bordje plaatsten met de tekst ” Laat de plantjes rustig in hun groei” en wij jonge jongens onze uiterste best deden om dit bord te corrigeren. Er moest staan en dit geldt nog steeds en zelfs meer dan vroeger:”LAAT DE PANTJES RUSTIG IN HUN GROEI”, klootzak die je bent.


  gemodereerd
 2. Het land zit vol zwaar verziekte geesten (pedo’s), rovers, moordenaars en ander tuig die een gevaar zijn voor de samenleving. Oppakken en straffen zet geen zoden aan de dijk want het merendeel zijn recidivisten. De situatie schreeuwt om een andere aanpak,..het is dweilen met de kraan open.
  OM en Justitie weten het niet meer maar,.. Jacko en ik wel!


  gemodereerd
 3. Ik lees liever dat de politie bezig is, om deze laffe beest
  zwaar aan het mishandelen zijn. En daarna gereed te
  maken, voor een eeuwige zwempartij in de Su rivier!
  Van mij kan hij ook gratis een liter ”Gramaxone”
  krijgen, en een kilo fijn gemalen glas.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Dit is dus wat de 21-jarige thuis en op school heeft geleerd. Jong geleerd is oud gedaan!! Dat belooft wat….


  gemodereerd
 5. Waarom wordt de dader constant buurjongen genoemd in het artikel? Iemand van 21 jaar is een volwassen man, hij zal, wanneer hij opgepakt en veriordeeld wordt, niet in Opa Doeli, maar in Santo.Boma opgesloten worden.


  gemodereerd
 6. Geef deze klootzak een spuitje!! Velen zullen daardoor heel gelukkig zijn, want deze jongen is straks in de toekomst een ergere kwaad.


  gemodereerd
 7. Dit is beestachig! en dit alles gebeurd tijdens het beleid van Chan. Sinds Chan aan de macht is gekomen, doet hij op geen enig gebied iets voor het volk. Er is nooit eerder zoveel verkrachtingen geweest tijdens een andere regering. Santhoki stap zelfstandig uit, anders doen wij dat! mensen protest!! kom ,,,we a gaan Chan samen naar huis sturen!


  gemodereerd
 8. @Mala je hebt teveel bakabana gegeten.
  Je hersenen is beschadigd.
  Mala , Debby. Pony , robg en anderen zijn de grootste flying monkey van narcistische opa b.


  gemodereerd
 9. Tyson,
  Grotendeels eens @Mala, zoveel verkrachtingen, zoveel steekpartijen en berovingen. Het is aan de orde van de dag. Vooral jongeren zijn bij heel veel misdaden betrokken. Er wordt steeds gesproken over grote projecten, buitenlandse betrekkingen worden aangehaald maar de meerderheid van de bevolking kampt met armoede en angst. Angst om niet beroofd te worden op straat of zelfs in je eigen huis of erf. Waarom doet de regering niets tegen dit soort geweld, waarom niet de hoogste prioriteit geven. Toeristen blijven weg omdat ze al de eerste dag van hun verblijf in Suriname zijn beroofd en vaak met veel geweld. Je denkt met vakantie in Suriname te gaan en keer je terug met een levenslange trauma. Ai sranan mi mooi swiet kondre……..wat is er met onze mooie Su gebeurd?


  gemodereerd
 10. Een stuk stront van 21 Jaar, het enigste wat hij in zijn zielige leventje heeft gedaan is zuurstof verspillen.

  Ja ja, de PEDO’S zijn ook actief in Suriname, gebeurt niet alleen in het westen?
  Deze gek, gewoon overgieten met benzine en langzaam laten afbranden, daarna zand erover…
  Dit gespuis verdient het toch niet om verder te leven op kosten van de samenleving!


  gemodereerd
 11. Zag een video over een man die een meisje in een Arabisch land had verkracht. De verkrachter is publiekelijk geëxecuteerd. Afschrikwekkend en een radicale oplossing. Kan hij het niet meer voor een tweede keer doen.
  Dit is de paradijs die de NDP de Surinamers heeft achtergelaten. Dieven, boeven, leeglopers, drugsdealers, verkrachters en NDP netwerken die nog bezig zijn het land te verkrachten. Zie de roof bij financiën. Allemaal oud personeel van Boefdraad.
  Geef het land terug aan de NDP, dan bestaat deze land niet meer. Kan je wegstrepen uit de rij van Beschaafde landen.


  gemodereerd
 12. Als de smeerlap van hakrinbank vrij weg mocht gaan dan krijg je dit soort zaken. De moeder moest de 21 jarige zn kop in 4 delen.
  En in Su krijgt het kindje ook niet de begeleiding om dit alles te kunnen verwerken.
  Wat een land om in te wonen


  gemodereerd
 13. @MA er komt alleen maar 💩💩uit je smoel.
  Om dat je zo reageert weet ik dat ik je geraakt heb .


  gemodereerd
 14. Las van deweek in een verkrachter in gevangenis verkracht door 20 andere gevangenen
  En mala het ligt niet aan Chan maar aan minister amoksie


  gemodereerd
 15. Waarom is het Chan en niet Brunsie want hij is de baas van amoksie en amoksie is heel zwak kan geen beleid maken,hij is goed als houthakken en niet als minister!!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES