Gewapende rovers drukken keel slapende vrouw dicht

5
Vrouw slaapt

Twee criminelen hebben zaterdag in de vroege ochtend omstreeks 05.15u een overval gepleegd in een woning aan de Beekhuizenweg in Suriname. Volgens verklaring van de 35-jarige bewoonster N.T. was ze alleen thuis en lag ze te slapen, toen iemand haar keel dichtdrukte.

Daardoor schrok ze wakker en zag ze tot haar grote schrik twee mannen gewapend met een vuistvuurwapen voor haar staan. Onder bedreiging van het wapen maakten de daders een geldbedrag, wat sieraden en een mobiele telefoon buit.

De daders hebben het dievenijzer van een keukenraam geforceerd en zich via die ontstane opening toegang tot de woonruimte verschaft. Na de daad verlieten de rovers de plaats via de achterdeur. Ze verlieten te voet en zijn richting Latour gerend.

De politie van Livorno werd hierover op de hoogte gesteld en ging ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


5 REACTIES

 1. Advies Surinamers nemen jullie waakhonden in huis, naast dat uw huis, ramen en deuren beveiligd is tegen dieven ijzer.

  En houdt u deze honden in huis, waardoor deze de minste en geringste herrie aan uw woning waarnemen en gaan blaffen.

  Hierdoor heeft u genoeg tijd om de politie, familie en buren te waarschuwen met uw mobiel of wet te komen. Familie te appen en hulp te vragen om langs te komen.
  gemodereerd

 2. En niemand praat over de verergerde en verruwde criminaliteit.
  Waar is jullie bek nu
  gemodereerd

 3. Jou soort heeft een bek, de anderen mond(en) zodoende!!!
  3/4 van de Surinaamse bevolking van jou kaliber, moeten we -derom heropgevoed worden. Of nog beter verbannen naar het binnenland, tussen de wilde dieren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Debby ik zou je adviseren hulp te zoeken en je eerst aan je trauma’s te laten helpen. Wellicht dat het communiceren hier op het forum je dan een stuk beter afgaat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.