donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBrug over Pararivier twee weken afgesloten vanwege herstelwerkzaamheden

Brug over Pararivier twee weken afgesloten vanwege herstelwerkzaamheden

-

Does Travel - naar Suriname

De brug over de Pararivier wordt sinds begin deze week hersteld door de Wegenautoriteit Suriname. Hierdoor is de brug ingaande 13 juni voor twee weken afgesloten voor alle verkeer.

De brug verkeerde in een zeer deplorabele staat en vormde een ernstig gevaar voor de weggebruikers. Op social media werd de situatie door tal van personen bekendgemaakt.

De Wegenautoriteit streeft ernaar om zo gauw mogelijk de werkzaamheden te kunnen afronden. Op de weggebruikers wordt een beroep gedaan om de plaatselijke instructies met betrekking tot de tijdelijke wegomlegging stipt op te volgen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. De brug verkeerde in een zeer deplorabele staat en vormde een ernstig gevaar voor de weggebruikers. Op social media werd de situatie door tal van personen bekendgemaakt.

  De Surinaamse overheid komt pas in actie als de boel dreigt in te storten. Weer een mooi voorbeeld voor mijn kritiek. Goed dat er Social Media is, want zelfs de oppositie van Suriname heeft andere zaken aan het hoofd zoals de regering wegjagen en oorlog voeren in plaats van haar te wijzen op deze tekortkomingen.


  gemodereerd
 2. op de foto is duidelijk te zien dat er tien jaar lang geen onderhoud is gepleegd , good job wegenautoriteiten zorg dat het goed gemaakt wordt en elk jaar een onderhouds beurt geven


  gemodereerd
 3. OW jullie kunnen beter azobe hout importeren een duurzaam hout zeker voor bruggen , het zal goedkoper zijn dan onze eigen kopi , want dat is niet meer te betalen , echt in een jaar tijd 3 maal zo duurder geworden , gek he minister vorswijk van grondbeheer en bosbeheer , u geeft gronden aan uw partij genoten en u grijpt niet in dat ons inlands hout voor ons Surinamers niet meer te betalen is , uw voorganger poki deed het niet goed , maar u ook niet , dus u moet ook vervangen worden


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES