vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidCubaanse gezondheidswerkers op bezoek bij minister Ramadhin

Cubaanse gezondheidswerkers op bezoek bij minister Ramadhin

-

Does Travel & Cadushi Tours

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft een groep Cubaanse gezondheidswerkers ontvangen voor een kennismakingsbezoek waarbij ook het belang en de inzet van de groep is besproken. Het bezoek vond plaats op woensdag 15 juni op het ministerie van Volksgezondheid.

De delegatie bestaat uit 22 gezondheidsmedewerkers waarvan 16 artsen en 6 verpleegkundigen die ingezet zullen worden in diverse gezondheidsinstellingen.

Er was een interactie tussen de gezondheidswerkers en het ministerie van Volksgezondheid waarbij er enkele issues zijn besproken. Ramadhin heeft namens het ministerie gevraagd zich zoveel mogelijk in te zetten en de nationale behandelprotocollen door te voeren bij hun werkzaamheden, maar ook proberen de taal zoveel mogelijk onder de knie te krijgen. Deze groep heeft reeds eerder gewerkt in Suriname. Het systeem is dus niet onbekend bij de gezondheidswerkers.

De bewindsman deed ook de mededeling aan de gezondheidswerkers dat de salarissen reeds zijn goedgekeurd door de regering en deze binnenkort uitbetaald zullen worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. Het kan verkeren. Liever ten halve gekeerd dan……. De minister (met vele anderen) vond eerst op dubieuze (abjecte) gronden dat de Cubanen niet nodig waren, de vorige groep is weggestuurd, en kijk nu, wie gaan op bezoek bij de minster, ja hoor het zijn de Cubanen weer, die niet welkom zouden zijn. Het kan verkeren. De Cubanen zijn hard nodig om onze gezondheidszorg op peil te houden en te verbeteren.
  Meneer de minister, haal ook specialisten naar ons land toe om de gaten te komen dichten die de vertrekkende specialisten laten vallen, desnoods onder uw dubieuze deals. Het ontbreken van een goede gezondheidszorg is onkan.


  Maak melding

 2. wat krijgen deze communisten betaald en zijn ze wel gescreend of ze wel gezondheidswerkers zijn , en hoe zit het met onze gezondheidswerkers worden ze nu eindelijk goed betaald , zo niet dan gaan ze naar het buitenland , minister u werkt ook graag samen met dictatorlanden toch , dus de VS, Nederland en overige democratische landen moeten per direct stoppen met gezondheidssteun , u kunt beter aankloppen bij china want die heeft al de helft van Suriname in handen


  Maak melding

 3. pony , ben jij ook communist en ook boutist ja dan valt alles samen , beiden moeten we niet in Suriname hebben , opdonderen met die dictators


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES