zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWegstrekking Zanderij West-Suriname blijft gesloten voor vrachtverkeer

Wegstrekking Zanderij West-Suriname blijft gesloten voor vrachtverkeer

-

Does Travel - naar Suriname

De wegstrekking Zanderij rijrichting West-Suriname blijft voorlopig gesloten voor vrachtverkeer boven 4 ton. Districtscommissaris Marlene Joden komt tot dit besluit na overleg met het traditioneel bestuur van de nabij gelegen inheemse dorpen en houtconcessionarissen.

Delen van deze wegstrekking bevinden zich in zeer slechte staat. Onder toezicht van het ministerie van Openbare Werken (OW), worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Thans wordt het gedeelte nabij Singrilanti gerehabiliteerd.

Zodra de weg in rijdbare conditie verkeerd, zal op advies van OW, ontheffing worden verleend voor vrachttransport. De districtsleiding doet er alles aan om te voorkomen dat de gemeenschap in het achterliggend gebied van Para geïsoleerd raken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES