donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchot gelost uit rijdende auto voor kabinet president 

Schot gelost uit rijdende auto voor kabinet president 

-

Does Travel - naar Suriname

Vanuit een wit gelakte auto is in de nacht van donderdag op vrijdag 13 mei een schot gelost voor het kabinet van de president aan de Kleine Waterstraat in Suriname. 

Volgens de politie van Centrum reden twee voertuigen vrijdag in de vroege ochtend rond 03.00u voor het gebouw, waarbij er een schot vanuit de witte wagen is gelost. Deze handeling is vastgelegd met een beveiligingscamera.

Na de melding ging de Surinaamse politie ter plaatse en trof daar een huls van 9 mm aan. Deze is voor het verder onderzoek in beslag genomen.

Niemand raakte gewond. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Het moet niet gekker worden met deze gasten. Alles is op camera vastgesteld


  gemodereerd
 2. is dit een waarschuwing voor de president , die paarsen zijn ergens mee bezig het bevalt hun niet dat ze niet meer kunnen stelen , ja ddb heeft toen opgeroepen grijp de wapens en maakt het deze regering moeilijk , maar het zal hen niet lukken


  gemodereerd
 3. Dus kentekenplaat staat ook op beeld? Dan is het voertuig zo gevonden.

  Of heeft het motor en rijtuigen instituut in Suriname i.s.m. de popo een data base, waaruit de witte auto incl eigenaar, digitaal gefilterd kan worden?

  Me aksi hé skoro sani noh, lolzz


  gemodereerd
 4. Straks horen we, komt door vorige regering. We zijn moe van al de criminaliteit in Su.
  Waar is Gierjasing nu met zn grote mond


  gemodereerd
 5. Er zijn democratische rechtsstaten in de wereld, oa , USA, Frankrijk, Belgie, koninkrijken, keizerrijken, waar overheidsgebouwen, Presidentieelpaleizen, werkgebouw vd President, paleizen, de gebieden erom heen 1 x 24 uur 365 of 366 dagen per jaar zwaar bewaakt wordt door militairen, politie, militaire politie, bewakingcamera ‘s enz., waardoor deze idioten geen kans krijgen dit grapjes uit te halen.

  De hoogte tijd dat Suriname, de regering deze instanties die er ook zijn duidelijker in beeld brengt bij overheidsgebouwen.

  Op deze idioten moet gericht geschoten worden en dan in de lucht. Er moet een daad worden gesteld.

  Wie eerst gericht schiet is niet alleen het motto, maar de uitvoering hiervan vooraf. Een tweede kans moeten ze niet krijgen, ze moeten in een oven terecht komen of tussen 6 planken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES