dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan verkoopt Toyota Hilux aan twee personen middels valse documenten

Man verkoopt Toyota Hilux aan twee personen middels valse documenten

-

Does Travel & Cadushi Tours

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben in de morgen van donderdag 28 april de 30-jarige verdachte Rinesh P. op zijn woonadres in het district Wanica opgespoord en aangehouden.

De benadeelde G.K. deed op dinsdag 12 april van dit lopend jaar aangifte bij de Recherche van Regio Midden (RRM) ter zake oplichting en valsheid in geschrifte tegen deze verdachte.

De rechercheurs stelden een onderzoek in en werd geconstateerd dat Rinesh documenten heeft vervalst en een pick-up (Toyota Hilux) aan twee personen heeft verkocht. Beide kopers beschikken over een nummerbewijs en claimen het recht van eigendom op het voertuig. Hangende het onderzoek is het voertuig door de politie in beslag genomen.

Rinesh werd na zijn aanhouding overgedragen aan de RRM. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de RRM achter slot en grendel geplaatst.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
  1. Je merkt nu dat de situatie in Suriname met de dag verslechtert. Voorheen was het een bepaalde groep in de criminaliteit, maar nu zie je dat een andere groep de smaak te pakken heeft. Terwijl het justitieel apparaat in Suriname in diepe slaap is, neemt de criminaliteit in alle vormen steeds toe. Waar is Chan met zijn grote mond over reshuffeling. Waarom zijn de incompetente ministers nog niet ontslagen. Wanneer gaat Bee die $ 23 duizend terugstorten in de kas. Wanneer gaat Chan aan het volk uitleggen over de toegezegde visvergunningen aan Guyana.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES