woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidRegering speelt in op medicatievoorziening getroffen dorpen Matawaigebied  

Regering speelt in op medicatievoorziening getroffen dorpen Matawaigebied  

-

Does Travel - naar Suriname

De regering heeft ingespeeld op de behoefte aan medicatievoorziening van de dorpen in het Matawaigebied, die getroffen zijn door wateroverlast. Dit zegt directeur Rakesh Gajadhar Sukul van het ministerie van Volksgezondheid (VG). De gezondheidsdeskundige was samen met de president en enkele ministers in het gebied om zich te buigen over oplossingen voor vraagstukken rakende het gebied.

Een week nadat de president bij zijn vorig bezoek aan het gebied medicatie had toegezegd, is deze belofte nagekomen. Er is reeds medicatie verstuurd naar het gebied en er wordt gezorgd voor een continue en optimale voorziening.

Gajadhar Sukul zegt verder dat gezondheidswerkers in het gebied op scherp staan voor eventuele gezondheidsissues. “Voor nu is de situatie goed onder controle. De bewoners uit het gebied hebben aangegeven wat verbetering behoeft. Dat hebben wij meegenomen”, zegt de VG-directeur.

De medische voorzieningen in het gebied zijn nu redelijk. “Wij blijven streven naar verbetering.” De directeur zegt dat indien de conditie van de weg naar het Matawaigebied verbetert, dit ook voordelen voor de zorgsector zal hebben. Een van de voordelen is goedkoper transport en makkelijker toegang tot het gebied.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
 1. Kijken kijken, is ook iets doen toch. Je kijkt immers.

  ‘Er is reeds medicatie verstuurd naar het gebied en er wordt gezorgd voor een continue en optimale voorziening’.

  😂😂 grapjassen. Paracetamol is geen dringende behoefte hor. Dan omschrijf a ‘optimale voorziening’ baja.
  Of lult de ✍️ van dit artikel maar uit z’n 🖊? Ik gok op het laatste😤


  gemodereerd
 2. ai na mi , lullemeier , ze moeten een doos vol paracetamol in jou hol proppen , akelige klootzak , en als het jij het beter weet ,kom dan naar Suriname en neem medicijnen mee , maar jij bent al net als robg , bang om naar Suriname te komen , want misschien wacht er wel iemand op jullie hier , stelletje schijters


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES