zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieGestolen auto gesloopt teruggevonden voor winkel te Welgelegen 

Gestolen auto gesloopt teruggevonden voor winkel te Welgelegen 

-

Does Travel & Cadushi Tours

De zwart gelakte Nissan Tiida, die maandagavond was ontvreemd op de hoek van de Masoesastraat en de Kwattaweg in Suriname, is dinsdag deels gesloopt aangetroffen voor een winkel te Welgelegen.

De politie van Kwatta kreeg gisteravond een melding van de autodiefstal. De benadeelde had zijn voertuig met draaiende motor geparkeerd op de vermelde hoek. Hij ging in de nabije omgeving even snel iets kopen en kwam kort daarna terug. Tot zijn schrik zag hij zijn auto niet meer op de plek waar hij deze had achtergelaten. Na de ontdekking  schakelde hij meteen de politie in.

Vanmorgen is het desbetreffend voertuig teruggevonden. Vernomen wordt dat de koplampen, de CD deck, de accu, een mobiele telefoon Samsung A20 en wat gereedschappen zijn ontvreemd. Hij mist tegelsijnders, boormachines en nog andere zaken. 

Ook blijkt dat afgelopen vrijdag een Toyota Passo op dezelfde manier is ontvreemd. Dit voertuig is afgelopen zondag teruggevonden. De eigenaresse van de auto had haar voertuig met draaiende motor achtergelaten, om even snel te gaan pinnen. Uit haar voertuig is ook de CD-desk en een mobiele telefoon ontvreemd. Beide voertuigen zijn intussen terecht. Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. Iedereen weet dat Suriname super onveilig is. Blijf allert. Of je moet gps in je auto hebben en je gaat achter de rovets asn en schiet ze kapot.


    Maak melding

  2. Les uit dit nieuwsbericht:
    Doe je motor uit en haal je sleutel uit het contact als je ook maar ‘voor even’ een boodschap gaat doen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES