zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuurman wegens bedreiging en doorrijden na een aanrijding ingesloten

Buurman wegens bedreiging en doorrijden na een aanrijding ingesloten

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 30-jarige Munesh K., is deze week door de Surinaamse politie in verzekering gesteld, nadat hij zijn buurvrouw met wie hij een slepende ruzie heeft, opzettelijk heeft aangereden. Ook zou hij haar met een wapen hebben bedreigd. 

De aangeefster stapte terstond naar de politie van Latour, die op haar beurt een onderzoek instelde in de woning van de verdachte. De sterke arm trof een speelgoedwapen aan thuis bij Munesh.

Afgelopen woensdag reed Munesh over de Zwaaihakstraat. De aangeefster die zich ook op de openbare weg bevond, zou volgens haar eigen verklaring door de verdachte opzettelijk zijn aangereden. De verdachte verklaarde hierop, dat zijn auto  haar nimmer heeft geraakt, maar de paraplu. 

De aangeefster is hierna thuis bij de buurman geweest om rekenschap te vragen. Er ontstond een woordenwisseling tussen hen, waarbij Monesh zijn buurvrouw met de dood bedreigde en een wapen te voorschijn zou hebben gehaald. Dit wordt met klem ontkent door de verdachte.

De politie die ter plaatse ging voor onderzoek arresteerde de verdachte. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld wegens bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht en doorrijden na een aanrijding. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. De Italiaanse methode toepassen,( gewoon lekker met de vissen zwemmen)
  ”Maar dan voor eeuwig”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Eerst de STEUNPILAARSTRAAT en nu de ZWAAIHAKSTRAAT.
  Pfffffff.
  Kan men geen betere namen bedenken?­čśé
  gemodereerd

 3. ja wel de paraplustraat , want de verdachte heeft alleen de paraplu geraakt in de auto , en dan rijdt hij er ook nog vandoor , het zal zeker opdat moment droog zijn geweest
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES