Halskettingrovers op basis van vastgelegde camerabeelden aangehouden 

4
Voorbeeldfoto van een beveiligingscamera

De 36-jarige Orpheo M. en 18-jarige  Donaghy D. zijn maandag door de politie van Munder, bijgestaan door Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), opgespoord en aangehouden voor een beroving. 

Afgelopen weekend pleegden twee mannen gezeten op een bromfiets een beroving bij het verkeerslicht op de kruising van de Gemenelands- en de Kernkampweg, waarbij een slachtoffer beroofd werd van een halsketting.

De politie stelde na de beroving een onderzoek in de directe omgeving in. Dit resulteerde in de aanhouding van de verdachten. De sterke arm achterhaalde vastgelegde camerabeelden, waarop de handelingen en de verdachten duidelijk te zien zijn.

Op basis hiervan werden maandag drie verdachten aangehouden. De derde verdachte R.G. (25) werd na verhoor heengezonden. In het belang van het onderzoek zijn Orpheo en Donaghy in verzekering gesteld. De buit is vooralsnog niet terecht.

De politie is bezig met de opsporing van nog een verdachte in deze zaak.

4 REACTIES

 1. Achter zanderij brengen en poten afschieten.
  Vervolgens levend door een paar wilde varkens laten verorberen. Zo doe je dat
  gemodereerd

 2. IK had liever het volgende gelezen: ”opgespoord en dood geschoten”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. ongebluste kalk doet wonderen , eventjes een beetje van die witte poeder (ongebluste kalk) op hun handen en ze zullen snel zeggen waar die gouden ketting is , en dan laat je ze hun handen wassen , nou die stelen nooit meer
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.