Bejaard echtpaar en kleindochters in woning overrompeld en gekneveld achtergelaten

7

Een bejaard echtpaar (84 en 82) is afgelopen nacht samen met hun twee kleindochters (19 en 29) in hun woning overvallen en gekneveld achtergelaten. Dit gebeurde rond 04.00u aan de Stolkweg Oost In Suriname

Vier indringers zaagden de spijlen van het ijzerwerk van het balkon en lichtten vervolgens de shutter glazen uit de voegen van een raam. Via die ontstane opening verschaften zij zich toegang tot het huis. De slachtoffers die in diepe rust waren, werden in hun slaap overvallen. 

De man des huizes kreeg een wapen tegen zijn hoofd gedrukt, terwijl zijn twee kleindochters door de overige rovers werden mishandeld en beroofd van hun persoonlijke spullen en geld. De buit betreft SRD 5000, onbekend geldbedrag in Euro, sieraden, laptops en vier mobiele telefoons.

Na de daad namen de rovers de benen. De politie van Munder werd ingeschakeld die voor onderzoek ter plaatse ging. Beide kleindochters zijn mishandeld en werden medisch behandeld bij de Spoedeisende Hulp. 

Waterkant.Net sprak met C.S., de moeder van de twee dames. Zij vertelde dat haar dochters samen met haar ouders op het adres wonen. Haar ouders wonen langer dan 57 jaren op het adres en zijn nooit eerder slachtoffers geweest van dit soort misdrijven.

“Het is triest dat mijn ouders op zo een leeftijd dit alles moeten meemaken. De rovers hebben gelukkig mijn ouders niet mishandeld. Elke overval is een te veel. Ik ben God zeer dankbaar dat er niets ernstig is gebeurd met mijn dierbaren”, aldus C.S.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor. 

7 REACTIES

 1. Smerige criminelen. En de politiebond wil forse loonsverhoging. Dat land is echt naar de klote en wo set eng leest de fabeltjes krant voor de scholieren.
  gemodereerd

 2. Allemaal heren volgens pony.
  Dit krijg je onherroepelijk als je er voor kiest om zelf te stelen en daar uien voor te gaan kopen
  als je steelt en vlucht en dit word goedgepraat, want in Suriname zijn rechters oneerlijk
  dit krijg je ervan als je mensen geen opleiding bied, dit krijg je er van als ministers en anderen bij je op leonsberg komen en het enige dat je doet is een beetje zwaaien met je hand en zegt ga doen jullie maar. meneer wil de godfather spelen. saka saka dagoe,
  excuus de heer saka saka dagoe
  Een volk dat niets leert
  Een volk dat z’n hand mag ophouden voor wat centjes zal nooit in staat zijn om voor haarzelf te zorgen
  en aan wie hebben we dat te danken??
  gemodereerd

 3. Het wordt met de dag erger.
  Waarom gaan ze geen DNA leden en ministers beroven. Ik hoor de andere nieuwssite hun bek niet pieren hierover. Is ook vorige regering.
  gemodereerd

 4. als ze die vier lafbekken oppakken , direct dood schieten , het zijn kakkerlakken en die moeten vernietigd worden , want die brengen ook ziektes over ,
  politie dan hebt u recht op 25% loonsverhoging
  gemodereerd

 5. Jij houdt van anderen doodschieten he Watje? Heb je goed geleerd van je vriend Bouta he? Het zijn jou parlementariërs die middels wetgeving hun bevolking kan beschermen door straffen aan te passen. Jou volksvertegenwoordigers zijn bezig met andere zaken en kijken niet naar wat het volk nodig heeft! Is het echt zo moeilijk om minimaal een levenslange gevangenisstraf te geven aan zulke delicten?
  gemodereerd

 6. Knieen, enkels, ellebogen en polsen verbrijzelen en vervolgens aan hun lot overlaten.
  gemodereerd

 7. Ja het recht in eigen handen dat moet je in Suriname doen want er wordt niks gedaan.Politie geeft aan “wij kunnen niet uitrijden” dus komen ze niet !! Er is nooit een zaak opgelost zonder eigen recht !!
  Ik heb mijn wapen in huis mocht ik bezoek ontvangen zullen zij het niet kunnen navertellen.
  Gewoon niet gelukkig meer in eigen land .
  Flyer ik join je ik zal ook als ik alles verbrijzeld heb hun de tong en vingers afsnijden dan kunnen ze het zeker niet navertellen!!’
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.