zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman hakt hand oudere broer bijna eraf

Jongeman hakt hand oudere broer bijna eraf

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 21-jarige A.A., heeft zijn oudere broer woensdagavond ernstig verwond met een houwer aan de Jullietteweg, een zijstraat van de Vredeslustweg in Suriname. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij ter observatie is opgenomen. 

De politie van De Nieuwe Grond was de dag vóór de kappartij gewenst, omdat er ruzie was tussen beide broers. De oudere broer had het rijwiel van de verdachte vernield. Er ontstond een heftige ruzie, waarbij de moeder de politie inschakelde. De sterke arm trad die dag bemiddelend op.

De volgende dag sprak de oudere broer met een zus over het geval. Dit viel niet in goede aarde bij A.A., waardoor de ruzie tussen beide mannen wederom oplaaide. De jongere broer pakte toen een houwer en bewerkte het slachtoffer ermee. Die raakte gewond aan zijn linkerhand, ter hoogte van zijn pols.

Volgens de Surinaamse politie is zijn hand er bijna afgehakt. Het slachtoffer is verwezen naar een plastisch chirurg. Na de kappartij ontbrak elk spoor van de verdachte. Aan zijn opsporing wordt naarstig gewerkt. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Wat een vriendje!! Vecht desnoods als een man als je echt zogenaamd zo boos bent! Maar grijpen naar een wapen voor je broer is echt een waardeloze manier om iets uit te vechten.. frustraties lopen op omdat die keldermensen zoals watje iedereen willen prikken en de maatschappij graag op slot willen houden.


    Maak melding

  2. Voor een fiets? Vaak is ligt hier een lange vete ten grondslag met de fiets als overlopende druppel. Hoe dan ook, dit is in en in triest, al het geweld in de wereld en helemaal tussen familieleden.🙈😭


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES