Politieman op brom gewond na aanrijding met dronken automobilist

4
Politieman op brom gewond na aanrijding met dronken automobilist

Bij een aanrijding zondagavond tussen een auto en een bromfiets, is de bestuurder van de brom gewond geraakt. Het slachtoffer is een politieman, die met een ambulance is afgevoerd voor medische behandeling.

Het verkeersongeval vond rond 21.45u plaats op de hoek van de David Simons- en de Wilhelminastraat in Suriname. De bromfietser reed over de Thurkowweg gaande richting de Wilhelminastraat. De automobilist kwam vanaf de andere kant en wilde rechts de David Simonsstraat inslaan.

Hij hield daarbij geen rekening met de bromfietser die rechtdoor reed. Het gevolg was een botsing tussen de twee, waarbij de agent op de voorruit van de auto terecht kwam (foto).

De automobilist bleek ook nog onder invloed van alcohol te verkeren en is door de politie naar het bureau gebracht.


4 REACTIES

 1. Nu het om een politieagent gaat, die schade heeft geleden, vraag ik.me af of de politie de verkeerscrimineel ook zondermeer zal wegsturen, nadat ze hem streng hebben toegesproken? Als een gewone burger het slachtoffer is, houden ze de verkeerscrimineel pas aan, wanneer er video beelden opduiken op de sociale media.
  gemodereerd

 2. Nu het om een politieagent gaat, die schade heeft geleden, vraag ik.me af of de politie de verkeerscrimineel ook zondermeer zal wegsturen, nadat ze hem streng hebb8en toegesproken? Als een gewone burger het slachtoffer is, houden ze de verkeerscrimineel pas aan, wanneer er video beelden opduiken op de sociale media.
  gemodereerd

 3. En hebben de collega’s van de slachtoffer, die dronken klojo niet gelijk te grazen genomen ??? Dronken of nuchter, ze hebben geen benul wat voorrang inhoudt.
  Deze klojo moeten ze nooit meer een rijbewijs geven, alhoewel een Surinaamse
  rijbewijs stelt geen ene klote voor! ”Het beste is hem met zijn auto, gelijk het kanaal in duwen klaar is Kees”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. zelf nu dat deze politieman is aangereden zal er niets veranderen , paars , drank , geen rijbewijs , geen keuring , geen verzekering , de regering gaat er niets aan doen alles zal bij het zelfde blijven , ze zijn bang voor paars
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.