woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie15-jarige Abigail al een aantal dagen vermist 

15-jarige Abigail al een aantal dagen vermist 

-

De ouders van het 15-jarige meisje Abigail Adams hebben zondag officieel aangifte van vermissing gedaan bij de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname. Abigail wordt sinds donderdag 13 januari 2022 vermist. 

Het meisje is een leerlinge van LBO Hannaslust. In gesprek met de redactie van Waterkant.Net zegt de vader, Archy Adams, dat zijn dochter op die bewuste dag naar school was. Sedertdien is ze niet huiswaarts gekeerd. De vader zegt dat zijn dochter geen mobiel bij zich had.

Van een vriendin vernamen de ouders zaterdag, dat zij zich op school moesten melden, omdat hun dochter op school betrapt zou zijn met een jongen. De ouders vermoeden dat hun dochter vanwege angst niet thuis is gekomen.

De bezorgde ouders zitten met de handen in het haar en willen dat hun dochter snel weer naar huis komt. Zij doen daarom een dringend beroep op de Surinaamse samenleving om op welke manier dan ook hun dochter te helpen zoeken.

Een ieder die informatie heeft kan telefonisch contact maken en bellen op het nummer 08768467.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Waarom moet de school via vriendin de vader laten weten wat er op school gaande is. Waar dienen dan de schoolgegevens voor??
  De school hft ook een opvoedende taak. Waarom dat meisje en de jongen niet geroepen en met ze gesproken???
  De scholen in Su houden van drama en kinderen hebben geen gevoel geborgen te zijn.
  Hun kinderen zijn niet beter van die figuren die les geven. Ik hoop dat het meisje veilig thuis komt en dat dr vader met dr praat.
  Geef haar aandacht. Genoeg ellende in Su
  gemodereerd

 2. Meisje. Was het zo erg? Hebben ze jou betrapt toen je aan de oppervlakte zwom of hebben ze jou betrapt toen je in de diepte dook. Dat is niet duidelijk in dit bericht. Dom. Je moet op school niet aan duiken in de diepte doen.
  gemodereerd

 3. Och meissie toch.. na t**ie swit so, dat iem vermis?

  In Suritje wonen heel veel pedo’s die nu vrij spel hebben, om misbruik te maken vd eco crisis in het land. Aangezien de ouders van huis uit aan hun Suri kids leren dat ze moeten hosselen, door geld te bedelen, of een dure McD menu te accepteren, om te overleven.

  Moreel verval, sinds 1978 tot heden. Pas over 500+ jaren, zal er zichtbaar verbetering komen id sociale eco constructie van Suritje.
  gemodereerd

 4. Even een scherpe analyse. Je minderjarige dochter wordt sinds 13 januari jl. vermist en pas op zondag 16 januari wordt er aangifte gedaan. Iets in mij zegt dat het niet klopt.

  ‘Van een vriendin vernamen de ouders zaterdag, dat zij zich op school moesten melden, omdat hun dochter op school betrapt zou zijn met een jongen. De ouders vermoeden dat hun dochter vanwege angst niet thuis is gekomen’

  Dus dat is het. Angst gevoelens voor een enorme pak slaag doet het meisje niet naar huis komen. Ouders moeten geen angst inboezemen maar juist de kinderen bescherming bieden. Waardeloze ouders zijn het die verbaal niks kunnen behalve meppen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES