zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEconomieService stations Roy Boedhoe Enterprise normaal open

Service stations Roy Boedhoe Enterprise normaal open

-

Does Travel - naar Suriname

Roy Boedhoe van Roy Boedhoe Enterprise (RBE) garandeert dat landelijk al zijn servicestations normaal openblijven. Dit heeft de RBE-directeur in een persoonlijk overleg met minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie afgesproken.

Verder benadrukt hij, dat al zijn pompstations volledig zijn bevoorraad en er genoeg diesel en gasoline beschikbaar is voor de samenleving. Er is dus geen reden voor paniek of om brandstof te hamsteren.

De minister wil de samenleving geruststellen dat bij normale verbruik van gasoline, iedere consument in diens behoefte voor gasoline kan worden voorzien. Momenteel is er overleg met de oliemaatschappijen over de voorfinanciering van brandstof subsidies.

De kwestie inzake de voorfinanciering is niet tussen de staat en servicestation exploitanten, maar tussen de staat en de oliemaatschappijen. Met desbetreffende oliemaatschappijen wordt een oplossing uitgewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Welke waren dicht dan??
    Ik kin zo tanken en ga niet bij Boedhoe.
    Waarom introduceerd de regering geen benzine pas?? Iedere auto die verzekerd is mag 100 liter per maand kopen. Is dat op dan betaal je duurdere. Waarom moet het volk voor de goudvelden , grote bedrijven
    smokkelaars betalen. Jullie zijn te labiel om de smokkelaars en leveranciers van ze aan te pakken.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES