SLM presenteert APG Netherlands als algemene verkoopagent in Europa

7
SLM
Het interieur van de SLM.

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft laten weten dat zij in het traject van reorganisatie en rekening houdend met de hedendaagse industrie-praktijk in het algemeen, per 1 november 2021 voor de verkoopgebieden Europa, Verenigde Staten van Amerika en Canada (Ontario & Quebec), General Sales Agents (GSA’s) heeft aangesteld.

Voor respectievelijk de verkoopgebieden Europa en VS/Canada zijn APG Netherlands en AVIAWORLD als GSA’s aangesteld, meldt de afdeling corporate communications van het bedrijf bekend in een communiqué.

Volgens de nieuwe overeenkomst zal APG brede verkoop- en marketingactiviteiten voor Surinam Airways verzorgen, evenals volledige ondersteuning van klanten en agenten in 39 Europese markten, waaronder Nederland.

“We zijn verheugd om APG te presenteren als onze algemene verkoopagent in Europa. APG heeft ’s werelds grootste en meest succesvolle vertegenwoordigingsnetwerk van GSA-luchtvaartmaatschappijen voor passagiers en vracht. Hun uitgebreide Europese netwerk en jarenlange ervaring en expertise zullen ons helpen om onze aanwezigheid in Europa op te bouwen. Het is de ambitie van Surinam Airways om het verkeer van en naar Amsterdam in het post-coronagebied een boost te geven en nieuwe bestemmingen in Europa te openen, direct of via partnerships’, aldus Paul de Haan, CEO van Surinam Airways.

Over de samenwerking zegt Kees-Jan van der Velden, CEO van APG Benelux, Scandinavië & Baltische staten en Georgië: “We zijn erg trots dat Surinam Airways ons het vertrouwen heeft gegeven om hen in Europa te vertegenwoordigen. Er zijn al jaren nauwe banden tussen Nederland en Suriname en Surinam Airways vliegt al sinds 1975 naar Amsterdam. We zijn verheugd om hun naamsbekendheid in Europa te vergroten en veel toeristen en zakenreizigers naar hun prachtige thuisland te brengen.”

Surinam Airways zet zich in op vergroting van het verkoopbereik en in dit kader zijn de GSA’s belast met het coördineren dan wel uitvoeren van de verkoopactiviteiten binnen het aangewezen gebied onder aansturing van het hoofdkantoor te Paramaribo”, aldus het bedrijf.


7 REACTIES

 1. Niet promotie maken zonder vliegtuigje.
  Begin eerst een vliegtuig aan te schaffen en vooral gaan letten op vertragingen. Dat was grote struikelblok.
  Dan praten we weer over SLM
  gemodereerd

 2. Een General Sales Agent (GSA) is een vertegenwoordiger van een luchtvaartmaatschappij in een bepaald land of een bepaalde regio. Doorgaans is de GSA verantwoordelijk voor de verkoop van laadruimte . Een GSA verkoopt doorgaans producten van meerdere luchtvaartmaatschappijen.

  Luchtvaartmaatschappijen gebruiken normaal gesproken een GSA in gebieden waar ze niet naar of van vandaan vliegen, waardoor ze een verkoopaanwezigheid in een land kunnen hebben tegen lagere kosten dan het openen van hun eigen kantoren op korte termijn. Het kan ook gebruik maken van hun diensten omdat de GSA historische banden heeft met reis- en vrachtagenten, wat te tijdrovend zal zijn voor de luchtvaartmaatschappij om zelf op te bouwen.

  De GSA ontvangt een commissie van ongeveer 3-5% op alle omzetkaartjes en laadeenheden die worden verkocht in de regio die zij vertegenwoordigt.

  Alle kosten die verband houden met het runnen van het bedrijf van de GSA zijn de verantwoordelijkheid van de GSA, inclusief verzekeringen, huur, algemene kantoorkosten en alle reizen binnen het land of de regio die nodig zijn om het product te promoten en te verkopen.
  gemodereerd

 3. Wat een onzin , de slm staat nog steeds in het rood , APG moet eens goed nagaan met wie ze in zee zijn gegaan , de slm kan niet eens zwemmen , dus let op , morgen staat U ook in het rood , en toeristen komen echt niet naar Suriname er valt hier niets te beleven , en degenen die nog wel zullen komen vliegen niet met de slm.
  gemodereerd

 4. Dus darmee is Surinam Airways totaal in Nederlandse handen. Een 1-2tje tussen Paul Haan een Kees Jan. En de Surinamers hebben weer het nakijken!! Dem man disi e serie Sranan met man en muis!
  gemodereerd

 5. Wat een dom gelul, sommige van die reacties. Geen wonder dat het land geen moer vooruit komt!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.