vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw met XTC pillen aangehouden, zegt dat het om maagtabletten gaat

Vrouw met XTC pillen aangehouden, zegt dat het om maagtabletten gaat

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van de afdeling Traffic in Person (TIP) bijgestaan door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade en andere politie-eenheden hebben in de vroege ochtend van zondag 28 november een politie-inval gepleegd in een club te Paramaribo Noord.

Aldaar werd een 36-jarige vrouw van Chinese komaf, ene Ying L. aangehouden. In haar handtasje werden door de politie achttien (18) xtc pillen en vijf (5) gram Crystal Meth “Sukru” aangetroffen en in beslag genomen.

In eerste instantie gaf de vermoedelijke drugsverdachte aan dat het om maagtabletten ging. Toen de politie haar confronteerde met het feit dat het om drugs ging, wist Ying L. op een gegeven moment niet hoe het verderfelijk spul in haar handtasje terecht was gekomen.

Zij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Het is lockdown en toch blijven de clubs open. Sluiten dde zak en de eigenaar beboeten. Deze honden bijten. Gen wonder dat ze broeharden zijn van allerlei ellende en gespuis.


  gemodereerd
 2. Op de foto wie haar gezicht met heroine in haar mond ze lijkt sprekend op mijn duivels Buurvrouw ra ra hoe is het mogelijk. Zielig voor de Chinese drugs smokkelaarster gevaarlijk spul die Crystal Meth.


  gemodereerd
 3. Tonnen glippen weg en een kruimeldief, wordt hardhandig aangepakt.
  Wat een shit beleid, wordt er daar gehanteerd eigenlijk ???
  Klasse justitie en witte boord criminelen zijn het, en niet anders !!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES