Narcotica Brigade houdt twee drugsverkopers aan

3
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

Richard A. (30) en zijn kompaan Michel C. (44) zijn op zondag 28 november na bekomen en uitgewerkte informatie bij het oud veerplein aan de Waterkant opgespoord en aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Op de verdachte Richard die toegaf drugsverkoper te zijn, troffen de rechercheurs aan 23.76 gram marihuana, een blokje hasj van 79.32 gram, een digitale weegschaal en een geldbedrag in SRD. Zowel de drugs als het geldbedrag, waarvan een deel de drugsopbrengst moest zijn, werden in beslag genomen.

Verder namen de wetsdienaren waar dat de verdachte Michel die zich op krukken voortbeweegt, bij het zien van de politie drugs weggooide. Zij gingen op onderzoek uit en achterhaalden de drugs. Bij confrontatie gaf Michel toe ook drugverkoper te zijn. Het ging om 4.27 gram cocaïne en 2 wikkels marihuana die deze verdachte had weggegooid.

Het verderfelijk spul alsook een geldbedrag in SRD, die vermoedelijk de drugopbrengst moest zijn, werden door de politie in beslag genomen. Beide drugsverdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.


3 REACTIES

 1. De kleintjes kunnen ze pakken met een hele bombarie’s, en de grote worden
  beschermd en leven riant in hun villa’s. Boefdraad kunnen ze nergens vinden
  z.g. en de grootste dealers, worden zelfs Ministers en President van het land.
  ”Stef Blok je hebt groot gelijk man”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Weer een topvangst van onze DEA! Is toch belachelijk dat dit soort berichtgevingen op t nieuws komen, het geeft de politie schande dat ze jonkies oppakken
  gemodereerd

 3. Waarom horen we van deze kleine verkopers maar niets over de grote zaken??
  Pas nog kilo”s in hout gevonden. Einde zaak.
  Nooit horen we neer iets.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.