Hoogzwangere krijgt barensweeën tijdens zoeken hulp op kabinet VP

12
Hoogzwangere krijgt barensweeën tijdens zoeken hulp op kabinet VP

Marvin Spier reageerde opgelucht. Vergezeld door zijn moeder Lucia Puljhun mocht hij vandaag een geldbedrag in ontvangst nemen uit handen van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. De vp heeft hulp geboden aan Spier wiens vriendin is bevallen van een dochter.

De vriendin kreeg op maandag 22 november, bij een bezoek op het kabinet van de VP, barensweeën en moest per ontboden ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na de bevalling op 22 november zijn moeder en kind direct onstlagen uit het ziekenhuis, omdat de moeder vanwege haar nationaliteit niet verzekerd is en haar vriend geen baan heeft.

Vp Brunswijk is daarom ingekomen met geld en babyspullen. Spier heeft de vp gevraagd hem aan een baan te helpen, zodat hij beter kan zorgen voor zijn kind.

Hij hoopt dat de vp zijn invloed kan aanwenden dat zijn vriendin haar weg terug kan vinden naar Nederland. Alle nodige reisdocumenten van de vriendin zijn vervallen.

Oma Puljhun is dankbaar voor de hulpvaardigheid van de vp.


12 REACTIES

 1. If dies beng de deng rechtse sma na Amerkang, a Ma nanga a baby bo de ini wang asielzoekscentra, ready foe deporteer go na Holland. Mekie Holland soorgoe gie deng kondre mang foe eng.
  gemodereerd

 2. Good job Mr: Brunswijk u weer een leven gered , mensen met negatieve aan en opmerkingen vergeten één dingen ( what goes aroud comes around🤝👍✊ straight from the hard💘 Blessing brotherman ✊
  gemodereerd

 3. @blakaboy Mie aksi mie srefie fa wan sma lek joe e fierie te we skrief deng san disi? Na bewust ie wan broko wan tra libi sma of na pina, verdriet nanga stress lai in joe libi so mek iem kon tak so tap internet? Of na gewoon dong, achterlijk ie achterlijk of na a tranga libie mek joe’e denkie so krobia fasie? Of aangezien ie kar ie strefie “blakaboy” a kan de tak na a takroe blaka boeba mentaliteit e doe joe?! Wan tra lesi doe moro boeng jere want ie lasing so…
  gemodereerd

 4. Heel erg triest voor het kindje. Ook al zouden de papieren van de moeder in orde komen van het kindje duurt nog effe. Waarom is ze niet naar de nederlandse ambassade gegaan??
  Misschien was ze illegaal in nl.
  En die heer kan werken als hij wilt. Zoek alvast een houwer.
  Wie gaat voor babyvoeding zorgen???
  Arm kindje
  gemodereerd

 5. Suriname is best wel uniek. Als je in problemen verkeert, kun je gewoon even langs bij Lonnie de vp.. Ik zie het al gebeuren dat in Nederland een vrouw die dringend hulp nodig heeft, even bij Rutte op audiëntie gaat. Ver zal ze niet komen. Als Rutte vanuit zijn werkkamertje uit het raam kijkt , ziet hij alleen maar een protesterende menigte die hem dolgraag wil trakteren op rotte eieren en bedorven tomaten. Houden zo Suriname.
  gemodereerd

 6. Misschien ben ik bekrompen, maar in NL zou dit niet kunnen. Je hebt problemen en je stapt gelijk bij de V(ieze pleesident) dit noem ik vriendjes politiek. In NL gaat men
  je ook helpen, maar dan moet je toch een paar instantie doorlopen(raadplegen)

  @ Debby: Eindelijk iets zinnig gekraaid, normaal klets je uit je nek!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Deze VP heeft ondanks alle negativiteit die hij in het verleden opriep, ook een nobel karakter… ! Santhoki strijkt met alle eer, maar kan qua menselijkheid en behulpzaam zijn, niet in de schaduw van zijn Vp staan. Deze man heeft een zwak voor de minder bedeelden. Bravo Ronnie..

  Santhoki is niet eenvoudig te benaderen achter zijn gordijn van bewakers. En heeft nauwelijks oor en oog voor de lijdensweg, die Suriname doormaakt. Zijn taak is het tevreden stellen van het machtige buitenland, de Who en het IMF. Een marionet van het rijke westen. Die tegenwoordig de agenda van Suriname bepalen..
  gemodereerd

 8. Ministerie van Sociale zaken en ministerie van Arbeid is voor spek en bonen. Je kan direct naar kabinet van de VP als je problemen hebt. A man o set’ eng gi yu. Vergeet ook niet een camera mee te nemen of de media in te lichten, zo kan men ook meegenieten…
  gemodereerd

 9. Heel goed gebaar van Ronnie Brunswijk, op zijn Surinaams althans. Niets mis mee. Hij is een VP voor iedereen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.