Twee gewonden bij zware botsing op Martin Luther Kingweg

4
Twee gewonden bij zware botsing op Martin Luther Kingweg

Bij een aanrijding zondagavond tussen een personenauto en terreinwagen op de hoek van de Martin Luther King- en Tout Lui Faut Middenweg zijn twee personen gewond geraakt. De slachtoffers zijn met verschillende verwondingen met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisdende Hulp.

De personenauto reed over de Martin Luther Kingweg richting Latour. De terreinwagen reed over de Tout Lui Faut Middenweg, komende uit de richting van Staatsolie en gaande richting Wanica.

Op de hoek stak de bestuurder van de terreinwagen haastig de weg over en werd daarbij aangereden door de aankomende personenauto. De politie kreeg de melding van het verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.

De bestuurder van de terreinwagen is aangemerkt als de veroorzaker van de aanrijding. Beide auto’s zijn zwaar beschadigd en per sleepdienst afgevoerd.


4 REACTIES

 1. Haastige spoed en geen hersen, daar komt er problemen van. Zelfs 1 minuut wachten
  is te veel voor sommigen, met alle gevolgen van dien! Ik ga heel rijk worden met de
  import van mijn boerikie wagi, en Tuk tuk straks.( ”Alle auto importeurs worden jaloers” ik hoef geen ezels te importeren, daar hebben er genoeg van.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Jammer dat de aanwijzingen in het verkeer, zich niet aanpaste aan de weggebruikers. Ik ben regelmatig ik het verkeer te vinden in het verkeer.

  Helaas, nu lopend, mijn fiets is door iemand meegenomen, die het harder nodig, blijkt te hebben.
  gemodereerd

 3. Het lijkt wel speelgoed auto’s met de schade die ze oplopen. Ik vraag mezelf af hoe de verzekeringsmaatschappijen winst maken met zulke brokkenpiloten!?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.