woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid3 coronadoden en 26 nieuwe besmettingen; NPS bezorgd over Srefidensi viering

3 coronadoden en 26 nieuwe besmettingen; NPS bezorgd over Srefidensi viering

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn zondag 21 november weer 3 coronadoden genoteerd. Ook zijn er 26 nieuwe besmettingen geregistreerd na 126 keer testen (20%). Er liggen op dit moment 31 mensen in het ziekenhuis en 12 op de Intensive Care. Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op deĀ officiĆ«le COVID-19 websiteĀ van de Surinaamse regering.

Afgelopen zaterdag was er ook al sprake van 3 coronadoden en 28 nieuwe besmettingen na 180 swabs (15,6%). Verder lagen er 37 personen in het ziekenhuis en 10 op de IC.

Zondag heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) ook haar bezorgdheid geuit over de gevolgen van de aanstaande Srefidensi viering en het gevaar van het initiƫren van een 5de COVID-19 golf. Hoewel er sprake is van een dalende trend is er nog steeds een actieve COVID-19 uitbraak gaande, zegt de partij.

“Ontbreken van stringente maatregelen om massa bijeenkomsten te voorkomen op 25 november, zou kunnen leiden tot een vanwege de overheid geĆÆnstigeerde mogelijke 5de COVID-19 golf.Ā Dat kunnen we de bevolking niet aandoen;Ā en dit kunnen we zeer zeker de Zorg Sector niet aandoen”, aldus de NPS.

De cijfers van zondag 21 november 2021:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. @NPS: De mensen die feest willen vieren hou je niet tegen. Ze willen feest en vrijheid en nemen een eventuele besmetting als baksies erbij. Dat noemt men Democratie. Worden ze besmet en ziek dan is het de schuld van de regering. Ik hoor niemand klagen over de onbekende bijwerking van het virus dat ook het verstand van de mens wordt aangetast.


    gemodereerd
  2. Waarom zo een haast met viering van srefidensi,doet me denken aan een voormalig oppositie leider die gilde van gooi die grenzen open,wat gebeurde er toen…
    NPS, gewoon eisen van jouw coalitie genoten dat onder geen beding er gefeest wordt,bescherm tenminste de mensen in de zorg, moeten ze ook niet op adem komen,als je zo graag populair wil doen, wacht rustig op 31 december hebben we hopelijk 0 besmettingen.
    Gewoon alles op lock down en waka pasi plus omgeving schoon houden van bezoekers die zeker gaan komen.
    Een fijne srefidensi thuis toegewenst Suriname.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES