woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie22-jarige man aangehouden voor misbruik 11-jarige jongen

22-jarige man aangehouden voor misbruik 11-jarige jongen

-

Does Travel - naar Suriname

Een 22-jarige man in Suriname is vandaag, na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier, in verzekering gesteld door de politie. De verdachte A.E. wordt ervan verdacht seksuele handelingen met een 11-jarige jongen te hebben gepleegd.

Het slachtoffer zou woensdagavond naar een afgelegen gebied langs de Afobakkaweg zijn gebracht door de verdachte en daar vermoedelijk seksueel zijn misbruikt. De jongen zag zijn kans schoon om naar huis te vluchten.

Na zijn moeder op de hoogte te hebben gesteld van het gebeuren, werd er aangifte ter zake gedaan bij de politie van Paranam. De moeder had enkele uren daarvoor reeds aangifte van vermissing van haar 11-jarig kind bij de Surinaamse politie gedaan.

De politie van Paranam ging op onderzoek uit en kwam een man op de weg tegen. De man kwam verdacht over en werd naar het politiebureau afgevoerd, waar hij herkend werd door het slachtoffer.

A.E. werd als verdachte aangemerkt en aangehouden ter voorgeleiding bij de hulpofficier. Zoals gebruikelijk zal de zaak overgedragen worden aan de Jeugdpolitie die dit verder zal onderzoeken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. hopelijk had hij bij zijn aanhouding een stukje LUX op zak want zijn medebewoners zullen hem verwelkomen wetende dat hij niet meer ingewerkt moet worden.


    gemodereerd
  2. Deze smeerlap moeten ze castreren. Een 11 jarige jongen meermalen verkrachten. Wat doet deze smeerlap met de toekomst van deze jongen.
    We leven in een verziekt maatschappij. Alle normen en waarden zijn in deze samenleving zoek.
    Iemand zei tegen mij als ik op de straat niet door rovers wordt beroofd, dan wordt ik legitiem beroofd door de zonen van Hermandad. Wat wil je nou met een Politiebond geleid door hele en halve criminelen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES