Politie zoekt Marciano Landveld alias Mao

6
Politie zoekt Marciano Landveld alias Mao

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Rodrigues Marciano Landveld, alias Mao. De verdachte is 35 jaar oud en heeft laatst gewoond aan de Smaragdstraat in Paramaribo.

Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie, overtreding van de wet op verdovende middelen, medeplegen aan overtreding van de wet op verdovende middelen en overtreding van de wet strafbaarstelling van de wet op money laundering, meldt de Surinaamse politie.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de politie op de telefoonnummers 455830, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


6 REACTIES

 1. Op Leonsberg eo is het motto: what happens and seen in Leonsberg area stays in the area. Hij zou met deze kop ook voor dubbelganger door kunnen gaan.
  gemodereerd

 2. De politie zoekt. Mooi dan werken ze tenminste voor het geld.
  Ik zal nooit een tip geven aan de politie. De crimineel hoort het voordat hij gepakt is en komt achter jou.
  gemodereerd

 3. Met de naam Mao kan hij makkelijk in China onderduiken, probeer hem dan eens terug te vinden tussen meer dan 1 miljard Chinezen. 🙄
  gemodereerd

 4. Hij lijkt op boeva. Is die tori van die coca, waarbij peiter en esajas vastzitten.
  Logisch dat Suriname naartoe de haaien gaat, als de burgeij geen tips wil geven aan de politie, he debieus? Heb je meegeprofiteerd met de paarse drugsmaffia olv opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.