Katoenen huwelijk voor Chan en Mellisa

37
President Chandrikapersad Santokhi en Melissa Seenacherry 1 jaar getrouwd

President Chandrikapersad Santokhi is maandag precies 1 jaar getrouwd met first lady Mellisa Seenacherry. Het staatshoofd van Suriname is niet alleen door zijn vrouw verrast, maar ook door medewerkers van het kabinet met taart, wijn en prachtige bloemen.

De president zegt dat hij en zijn echtgenote thuis slapen, maar dat zij op het kabinet wonen. “Samen werken we hard voor het land, voor u”.

“Onlangs heb ik terug gekeken naar een regeerperiode van een jaar en heb ik flink geëvalueerd. Vandaag is het mijn één jarige huwelijksanniversary met Mellisa, ook hier heb ik geëvalueerd en samen zijn we sterker en samen doorstaan we heel veel obstakels, om ons volledig in te zetten voor ons land en volk”, aldus het Surinaamse staatshoofd.

37 REACTIES

 1. Gefeliciteerd, dit is goed nieuws.
  Ondanks dat de president, het zwaar heeft met het opruimen van jarenlange vastgeroeste puinhoop, heeft hij het recht om deze dag te vieren.

  Vele anderen, gaan erop los.
  Ondanks de grillige situatie in het land.


  Maak melding

 2. Gefeliciteerd, maar zorg ervoor dat de prijzen naar beneden gaat, alles is duur geworden, ik snap het dat er 4 miljard dollar is geleend en de surinamers hebben niks van dat geld geprofiteerd, alleen ndp, maar dat mag niet zo zijn meneer santhoki dat de bevolking moet opdraaien voor het geleende schade, u had beloofd dat de alles wat gestolen was, zou terug gehaald worden voor de surinamers, in tegendeel, je doet het goed, maar jouw belofte inlossen, daaraan moet je werken, ik weet het is moeilijk om een land te regeren die tot de bot is leeggeroofd, ik snap ook dat de IMF ook voor het zeggen voor het betalen van de gemaakte schulden door nationale dieven partij, maar laat de bevolking niet pinaren, u moet weten meneer santhoki als u het goed doet dan zullen de mensen u nog 5 jaar geven, om te regeren, maar maakt alles goedkoop, soeme e pina, kan ook zijn dat u bent omgekocht door bouta, politiek kan vies zijn vooral als het om geld gaat, u hebt veel berg verzet, maar de belofte nakomen?
  Ja je doet het voor surinamers, maar surinamers zijn boos omdat alles onbetaalbaar is geworden, kortom u voelt het niet, maar niet iedereen heeft het zo breed, meneer santhoki doe iets aan de prijzen aub?verder heel veel succes!!
  En de criminaliteit in Suriname moet hard aan gepakt worden, er is weinig veiligheid in Suriname op dat gebied?
  Laat de boeven werken op straat schoon te houden, niet alleen palme tuin, foefoermang moeten hard aangepakt worden?


  Maak melding

 3. President gefeliciteerd met uw katoenen huwelijk. Doe wat met de criminaliteit van het land, neem de post justitie over van ABOP. Diaspora gaat geen koper cent investeren in het land als de veiligheid niet wordt gegarandeerd. Kunt feesten maar het volk is zwaar in uw terreur gesteld.

  U heeft nog steeds niets gedaan aan al de fraude zaken voor de verkiezen ook na de verkiezen zijn er zoveel drugs gepakt, mensen vermoord en de daders lopen vrij.

  Ik weet dat u elke ochtend bid aan God Krishna, ik denkt dat hij niet blij is met uw manier van het land regeren, u bent verdwaald, wordt wakker ga door het vuur


  Maak melding

 4. “Ga werken en je land opbouwen.”

  hoe dan?
  wegen zijn verrot en land staat onder water door wanbeleid van de regering
  hoe kan je planten als je een zwembad in je tuin hebt?

  “Samen werken we hard voor het land, voor u”.
  ja voor je vriendjes en familie
  voor de surinamers heb je nog geen reet gedaan behalve het land nog verder de afgrond in te duwen
  je beloftes en stoere woorden zijn allemaal leugens geweest… en iedereen weet het nu wel


  Maak melding

 5. Welja hangt het maar breed uit Chan.
  Baabkhere baadkhere wanneer wordtt het volk wakker en gaat chan en zijn familie naar huis sturen.
  Die chinezen winkels rotie shops en toko,s hebben tijdens covid flinke winsten binnengehaald over de ruggen van de arme bevolking,want ze zijn open gebleven tijdens covid.


  Maak melding

 6. Allen,

  Sommige mensen op deze forum denken echt dat je binnen 1 of 2 jaar een land die zo goed als failliet was kan opbouwen.
  Voor de domme onder ons, het is geen winkel die bijna failliet was maar een land.
  Dit zal minimaal 5 jaren in beslag nemen voor wij weer kunnen opbouwen.
  Waarom gaan de domme onder ons geen tekst en uitleg vragen bij de vorige regering, die hebben dit veroorzaakt.
  SUCCES


  Maak melding

 7. In Covid-19 tijd gaf de president een feestje met muziekgroep en al: President: U zou juist het voorbeeld moeten geven maar nee hoor.

  Het vertrouwen wat ik in u had is zo een beetje weggeëbd.

  De samenstelling van het Diasporafonds is niet de weerspiegeling van de samenleving heer president Santhoki!!

  Heer president: U zou het benoemingenbeleid gaan evalueren? U had dat beloofd?


  Maak melding

 8. Z.E. president CS en first lady Mellisa Seenacherry gefeliciteerd uw 1 jarige huwelijk.

  Confucius is de gelatiniseerde variant van zijn oorspronkelijke naam 孔夫子 (pinyin: Kǒng Fūzǐ; Wade-Giles: K’ung-fu-tzu), die “Meester K’ong” betekent.
  Everything start with two people, a happy family,a make makes happy children, happy families make a happy villages, happy villages make happy cities, happy cities make a happy country, happy countries makes a better world. You and I make a better world. (Bron: wikipedia)

  Een goede huwelijk is een vd hoekstenen van een samenleving.

  Het gaat u goed president Santokhi en Melisa goed.


  Maak melding

 9. Confucius is de gelatiniseerde variant van zijn oorspronkelijke naam 孔夫子 (pinyin: Kǒng Fūzǐ; Wade-Giles: K’ung-fu-tzu), die “Meester K’ong” betekent. ( Bron: Wikipedia

  Everything start with two people, a happy family. A happy family makes happy children, happy families make happy villages, happy villages make happy cities, happy cities make a happy country, happy countries makes a better world. You and me make a better world.


  Maak melding

 10. Gefeliciteerd echtpaar, op naar het bronzenhuwelijk.

  Off topic:
  Surinamers zijn ook het meest ongeduldig en grootste klaagvolk ter wereld.
  Het mag niets kosten, het liefst is alles gratis en alles wat in 10 jaar is kapot gemaakt moet binnen 1 dag hersteld worden.


  Maak melding

 11. Is dit nieuws! Hebben de journalisten niets anders te vermelden? Je gaat je vervelen als je geen nieuws te vermelden hebt. Volgende keer zullen we lezen: (voor de zoveelste keer )dief gepakt, auto tegen EBS-mast geknald, auto in de grens etc.


  Maak melding

 12. Tja, de redacteuren van wtk hebben zelden zinvol nieuws te melden. Ik erger me ook dood aan de berichten met 0 nieuwswaarde. Onbegrijpelijk dat de hoofdredactie zich nooit achter de oren krabbelt bij het lezen van deze reacties.


  Maak melding

 13. @Boesskowtoe, het echtpaar is nauwelijks één jaar getrouwd en jij spreekt nu al van een bronzen huwelijk. Een bronzen huwelijk viert men na een huwelijk van acht jaar.

  En wat bedoel je dat Surinamers een ongeduldig volk zijn? De mensen moeten volgens jou het leed dat Santokhi hen aandoet. Is het normaal dat men voor een fles spijsolie eerst 15 SRD betaalde en mede door het beleid van Santokhi men thans 55 tot 60 SRD moet betalen.


  Maak melding

 14. Ja, Chan heeft een puinhoop geërfd. Maar hoeveel empathisch gevoel heeft Chan u?
  Land verarmd, de achterban van Chan verarmd, mensen die Chan in het zadel heeft helpen hijsen verarmd, er voltrekken zich kapitale misdaden in Suriname, waarbij nog niet 1 iemand gearresteerd is. Er is ook weinig transparantie.
  Een dubbeltje van het gestolen geld is al teruggebracht, de grote moordenaar heeft zoveel zware wapen doen verplaatsen. Niks gebeurt. Beestachtig.
  Arme mensen worden van hun medische basiskaart beroofd.
  En hoe moet ik dit allemaal tegen deze context en sfeer deze happening plaatsen.


  Maak melding

 15. Sing Sing, hoe durf jij te beweren dat Chan een puinhoop heeft geërfd? Mijn inziens heeft Chan zelf een puinhoop van gemaakt.Hij had al een team klaar die alles in 200 dagen zou fixen. Hij had ruim 3 tot 4 mld diaspora zwargeld achter de hand als backup. Afspraken van het land om geleend geld af te lossen kwam hij niet. Dit is zuiver het gedrag van politiek amateurisme.Chan heeft zich zwaar,zwaar,zwaar in de problemen gewerkt. Chan heeft gefaald en jullie proberen zijn falen te rechtvaardigen met te verwijzen naar het vorig bestuur.Het volk is moe van de ellende die hij over hen brengt.


  Maak melding

 16. LAUWPIE ALIAS ROBG doet zijn naam eer aan: LAUWPIE zegt tegen Sing Sing; Hoe durf je te beweren dat Chan een puinhoop heeft geërfd? Volgens LAUWPIE heeft Chan zelf voor de ravage gezorgd.

  Volgens LAUWPIE ALIAS ROBG heeft Chan binnen een jaar het land economisch geruïneerd.

  De veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR heeft 10 jaar lang een FANTASTISCH FINANCIEEL BELEID gevoerd volgens deze LOESOE EDEH


  Maak melding

 17. Sopi sjorrie vraagt zich af hoe sing sing durft te beweren, dat de president een puinhoop heeft geerfd? Typisch een geval van met oogkleppen lopen of zelf te hebben meegeprofiteerd? Welke van de 2 is het sopi sjorrie? PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Je aanbidt een duivelse paarse sekte vol met drugsdealers en corruptelingen. Bewijs het tegendeel!


  Maak melding

 18. De meeste echtscheidingen vìnden plaats in het tweede huwelijksjaar. Als Chan en Melisa na twee jaar nog samen wit brood met honing bij maanlicht eten aan dezelfde tafel.en nog steeds samen op hetzelfde bed slapen, is het pas tijd om ze te feliciteren met hun papieren (hoe bedenken ze dat) huwelijk.


  Maak melding

 19. RobG: wij zijn zijn zo moe van jou gebleir elke keer. Wanneer ga je stoppen met het innemen van dat paars pilletje? Je maakt jezelf steeds belachelijker hier op wtk. Je moet nodig in therapie.


  Maak melding

 20. Alles wat de bevolking nu meemaakt is de door de leugens, loze beloften en onkunde van Chan. Niks anders. 200 dagen plan, Wo sit kon, financiele doorbraak (tot 2Xtoe) Diaspora miljarden. soso ..ley
  10mln USD retentie..bedoeld om medicijnen en 1e levensbehoeften te kopen..soso ley..


  Maak melding

 21. RobG: jij vind jet normaal da;
  – de ndp 3 tot 4 miljard aan geleend geld verduisterd heeft
  – dat Boefdraad met een paar miljoen op de vlucht is geslagen
  – dat er $100.000 van de spaarbank van burgers verdwenen is
  – dat aloe baba voor bovengenoemd bedrag aan aardappelen en uien gekocht heeft.
  Dat het volk nu meer moet betalen voor producten in de winkel hebben ze te danken aan jou seniele leider want, dat zijn de naween van zijn wanbeleid. Het volk betaald de prijs voor het aflossen van de leningen.
  Jij, als pseudo-econoom zou dat moeten begrijpen. Jullie ndp-ers hebben een vluchtig geheugen als het wanbeleid van de ndp aan de kaak wordt gesteld.


  Maak melding

 22. Deze jongen heeft helemaal niets in het leven. zelf de door hem aanbeden partij wil niets van hem weten, hij wringt zich in bochten, neemt alle schijt over zich heen en hoop en hoopt en hoopt ooit op een baantje bij de ndp. Helaas de ndp is over en wat ervan over is lacht zich een deuk. Maar ja, als je hier in bijlmer zit (hij noemt het diemen), je hebt geen werk, je hebt eigenlijk niets helemaal niets dan is alle schijt over je heen krijgen voortdurend in de hoek worden geslagen het waard als
  als ja als je maar een baantje kan krijgen
  Helaas helaas, de komende tien jaar is het alleen maar schijt slikken
  Gisteren had hij een helder moment en gaf hij toe dat zijn partij een dievenpartij is

  RobG 19 juli 2021 At 20:56
  Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat tijdens de NDP regering hindoestanen en javanen ook geen pakketten kregen. De NDP ‘vergat’ ze steeds.


  Maak melding

 23. @sip, het is bij de wet niet verboden winst te maken. Kijk maar hoe goed het gaat in die socialistie paradijsen zoals Venuzuela en Cuba. Maarja ik heb geen verstand van katoenhuwelijk ik ben nog steeds in de jute huwelijksviering.


  Maak melding

 24. Ram singh ik kijk liever niet meer naar Cuba. het is na de grote Fidel een steeds verder wegzakkend ijland geworden. Het communisme dat hij groot had gemaakt is niets anders dan een kop slappe t
  jammer


  Maak melding

 25. ======
  Vliegende Hollander 20 juli 2021 At 20:56
  Ze krijgt vanavond ook van katoen
  =====

  Als hij een blauw pilletje of iets dergeijks naar binnen werkt, waarschijnlijk een heel katoenplantage…


  Maak melding

 26. Respectloos naar de President van Suriname. Ik weet niet wanneer die paarse rioolratten gaan begrijpen dat de vorige periode van 10 jaar NDP geen welvaart heeft gebracht voor het land. Ik zou zeggen stop er mee en neem je verantwoordelijkheid.
  Sterker noch om het volk rustig te houden werden alle truckjes uit de kast getrokken zodat men kon lenen en lenen en lenen en nogmaals lenen, alleen maar om een veroordeelde uit de gevangenis te houden. Welvaart was er niet en ook geen schijn welvaart. Het enige wat de vorige regering kon doen zolang het duurde was pappen en nathouden. En nu moet een andere regering de schuldenberg gaan aflossen. Alleen wil niemand in het land zijn of haar broekriem aanspannen. Sterker nog, er zijn verraders die deze regering de schuld geven van alle ellende. Het moet niet gekker worden.


  Maak melding

 27. Dat het gezin de hoeksteen van de samenleving is, is een christelijke denkwijze.
  Slechts een vorm waarbij minimaal 3 generaties met elkaar samenwonen, kan de hoeksteen van welke samenleving dan ook zijn. Daarom spreken de ouden van de familie als hoeksteen van de samenleving: de joint family.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.