Omstander aangehouden voor stelen telefoon gewonde politieman

8
zwaar verkeersongeval politievoertuig aan de Kwattaweg Suriname

De 31-jarige D.U. die kort na een zwaar verkeersongeval van een politievoertuig aan de Kwattaweg, deed alsof hij hulp wilde bieden aan de gewonde politiemannen, blijkt een dief te zijn. Hij stal de telefoon van de wetsdienaar die niet aanspreekbaar was.

De verdachte was als een van de eerste omstanders op de plaats delict. Hij deed overkomen alsof hij hulp wilde bieden aan de twee gewonde politiemannen die in het politievoertuig zaten. De telefoon van de wetsdienaar die niet aanspreekbaar was, ging over waarna D.U. die heeft opgenomen. Hij maakte zich met de telefoon uit de voeten. Andere omstanders zagen dat en gaven het door aan de politie.

De politie heeft D.U. aangehouden, maar de man ontkent de telefoondiefstal. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie gesteld. Beide gewonde politiemannen liggen nog in het ziekenhuis.

Bij het verkeersongeval heeft de politieauto van bureau Munder een grote ravage aangericht bij Kamta Car Center. De politieauto reed over de Kwattaweg richting de Van Idsingastraat. Ter hoogte van de Stolkweg kwam de prowagen in botsing met een hond. De bestuurder verloor de controle over het stuur, het voertuig raakte van de weg en boorde zich in de schutting van de autohandelszaak. De hond was op slag dood.

De prowagen heeft een aantal geparkeerde auto’s van de zaak vernield. Ook een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname is beschadigd. Bekijk hieronder een video van de situatie:


8 REACTIES

 1. U, mag geloven en hoeft niet.
  De dader, heeft in dit geval zijn brugerplicht nagelaten.
  Volgens de grondwet, heeft hij een misdrijf gepleegd.


  Maak melding

 2. En dief doet wat hij moet doen: stelen. Dus wat is daar zo vreemd aan? Sommige mensen verwachten ten onrechte van een dief dat hij voor Sinterklaas speelt.


  Maak melding

 3. Deze telefoondief is beslist géén……..NHEEGHER……….die plegen dergelijke laffe misdaden niet.!!!!!…….die werken immers altijd keihard voor hun geld en sparen zodoende, om zelf hun telefoon te kunnen kopen!


  Maak melding

 4. wie doet dat?????????

  reactie hierboven: ik zie dat je nog volop in de slaventijd bent blijven hangen. kom even snel 158 jaar vooruit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.