Automobilist veroorzaakt ravage bij Mariott hotel tijdens lockdown

5

De bestuurder van deze auto heeft zaterdagavond tijdens de lockdown een ravage veroorzaakt, vlak voor het Marriott hotel in Suriname. Het gaat om een jongeman die met hoge snelheid tegen de beplanting en een hefboom bij het hotel reed.

De man reed over de Anton Dragtenweg gaande richting de Mahonylaan. Ter hoogte van het hotel verloor hij vermoedelijk de controle over het stuur, raakte van de weg en veroorzaakte een eenzijdig ongeval.

Nadat hij bovengenoemde zaken had geramd, kwam hij op enkele meters verwijderd van het drive-thru restaurant tot stilstand. De man bleef ongedeerd en ging volgens omstanders flink tekeer tegen hen. Zij hadden daarom het vermoeden dat hij onder invloed verkeerde.

De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

  1. Wat jammer, hij heeft niet de Suriname rivier in kunnen racen. Kon hij lekker in het water tekeer gaan tegen de vissen en alles wat er rondzwemt…


    Maak melding

  2. deze eikel is toch geen echte Surinamer , misschien ook wel niet een buitenlander , het zal zeker een paarse rat zijn , die doen niet mee aan lockdown


    Maak melding

  3. Alweer eentje die pas nu gaat nadenken en concluderen dat hij zijn auto kwijt is, wat niet had gehoeven. Maar gaat hij stelen en beroven om weer een andere auto te kunnen kopen? Dat is de vraag.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.