Politieacademie blijft nog enige tijd vaccinatie prikpunt

3

De drie daagse covid-19-vaccinatiecampagne van het Korps Politie Suriname (KPS) is op maandag 14 juni afgesloten. De politieorganisatie heeft in samenwerking met de vaccinatiecommissie van 12 tot en met 14 juni aan politieambtenaren en andere veiligheidsdiensten de gelegenheid geboden zich te laten vaccineren op de Politieacademie.

Daarnaast mocht elke burger vrijwillig de priklocatie aandoen om zich te laten vaccineren. De politieorganisatie kijkt terug naar een geslaagde campagne en bedankt het team dat zich heeft ingezet om deze COVID-19 vaccinatiecampagne te organiseren, meldt het KPS.

De Surinaamse vaccinatie commissie heeft toestemming van korpschef Roberto Prade om de Politieacademie nog enige tijd te blijven gebruiken als vaccinatie prikpunt. Elke burger mag zich dagelijks van 08.00 uur tot 12.00 uur naar de Politieacademie begeven om gevaccineerd te worden.


3 REACTIES

 1. In haar strijd tegen de covid-19 pandemie moet de regering meer priklocaties openen. Als er geen gebouwen beschikbaar zijn moeten er desnoods legertenten worden opgezet, want het is een race tegen de klok. Daarnaast moet de bevolking op radio en tv opgeroepen worden om 24 u/p naar deze priklocaties te komen voor vaccinatie.
  08.00 uur tot 12.00 uur naar de Politieacademie voor vaccinatie is gewoon een lachertje.


  Maak melding

 2. Boesskowtoe ik deel je bezorgdheid
  Maar er zijn niet genoeg mensen die een prik kunnen zetten.
  En die mensen die dat doen zijn nu al oververmoeid.

  Ps in Suriname lopen wel genoeg mensen die wel met een mes prikken kunnen delen.


  Maak melding

 3. @Koos Banti,Boesskowtoe,

  Alles valt of staat met het aantal vaccins in voorraad. Je kunt wel
  priklocatie openen maar als er geen vaccins zijn heeft het weinig zin. Gelukkig
  heeft Nederland extra vaccins gegeven en hopelijk komt de rest snel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.