Gezamenlijke inzamelingsactie om COVID-situatie Suriname onder controle te krijgen

6

De Nederlandse organisatie ‘Dat Ding van Ons’ heeft de handen ineen geslagen met Kwaku en andere organisaties zoals Su4Su, om geld in te zamelen om de COVID-situatie in Suriname onder controle te krijgen. Op donderdag 17 juni is er daarom een livestream vanaf 20:00 tot 21:30 uur.

Tijdens de live stream komen verschillende mensen uit Suriname aan het woord om uit te leggen wat de impact van de crisis is op hun leven. Ook komt er een medicus aan het woord die de uitdagingen in het ziekenhuis zal delen. De impact op kinderen zal ook worden belicht door een onderwijzeres.

Je donatie is hierbij belangrijk omdat je Suriname helpt om uit code zwart te komen zodat jouw naasten zo snel mogelijk weer volledig toegang hebben tot de maatschappij. Donaties gaan via een legitieme organisatie, namelijk via Su4Su, waardoor je zeker weet dat je geld goed besteed wordt!

Ook bedrijven kunnen zich aanmelden als sponsor. Hierdoor help je niet alleen Suriname met een gulle bijdrage, maar krijg je ook naamsbekendheid. Uiteraard kan doneren nog steeds via de website nederlandvoorsuriname.nl.

Dat Ding van Ons – DDvO – heeft als doel het samenbrengen, verbinden en zichtbaar maken van Surinaamse / Caraïbische professionals en potentials.

6 REACTIES

 1. Zolang de geestelijk leider Steve Meye, voedseltechnoloog Ricky Stutgard en natuurgenezer Richard Cullimore doorgaat met zijn onzin over de vaccinatie, steun ik geen cent in Suriname laat ze maar naar deze heren luisteren en bij hem de hulp zoeken.


  Maak melding

 2. roy 7 juni 2021 At 16:35
  Zolang de geestelijk leider Steve Meye, voedseltechnoloog Ricky Stutgard en natuurgenezer Richard Cullimore doorgaat met zijn onzin over de vaccinatie, steun ik geen cent in Suriname laat ze maar naar deze heren luisteren en bij hem de hulp zoeken.
  ============================

  Dus omdat 3 mannen (eigenlijk meer, vergeet Karel Donk en Jef Crab niet) onzin uitkramen moet het volk gestraft worden? Er stonden lange rijen afgelopen weekend bij de diverse prikpunten. Mensen krijgen steeds meer het besef dat het geen griepje is. Pas nu komen ook de eerste beelden vrij in de Surinaamse media wat er gebeurd in de ziekenhuizen. Wat in Nederland allang getoond werd op TV is hier door de media achtergehouden tot voor kort. Vraag me niet waarom. De Surinaamse media spelen ook een rare rol in het bieden van een platform aan deze gevaarlijke kwakzalvers.


  Maak melding

 3. Altijd goed maar….kritische kanttekeningen.

  De zoveelste inzamelingsactie, wat is het concrete doel. Gratis reclame voor bedrijven noem ik geen hulp.
  Hoe zijn jullie van plan om “covid te stoppen”? Concreet; vaccins, geld voor ppe, mondkapjes of wordt het weer een voedselpakket over 3 maanden, nadat alles onder controle is.

  Men doet alsof suri een onderontwikkeld land is, en dat klopt niet. Dat gedoe met die paracetamol is ronduit belachelijk en er wordt onderling niet gecommuniceerd. Wie doet wat, waarvoor, wanneer, waarom?

  Is er gecommuniceerd met de Overheid over wat dringend nodig is, naast de medische hulp en goederen uit Mexico, Frans Guyana, China en Nederland en lokale organisaties zoals Staatsolie en verenigingen Lionsclubs die bijdragen. En zelf vermoed ik uit de US.

  Dat ding van jullie sluit bepaalde diaspora uit, die aantoonbaar en op de achtergrond reeds bijdragen.

  Dagelijks, jawel dagelijks wordt er tss de
  €300.000 en €400.000 voornamelijk uit Nederland overgemaakt.


  Maak melding

 4. Maar we moeten ook 1voor 12 en Tra Fas De flink blijven steunen om de zwakkeren te helpen met niet Covid hulp maar met hulp eten en andere 1e levensbehoeften.
  Morgen gaan ze naar Wageningen en Nickerie met hulppakketten.
  Dankzij hun is via donaties Kinderhuis Maria ook verlost van houtluis en opgeknapt ook helpen ze de verlamde blinde Soraya die weggestopt is in een volkswoning op Welgedacht met haar gezin.
  Er is veel meer dan Covid!


  Maak melding

 5. @Esmerald: Men doet alsof suri een onderontwikkeld land is, en dat klopt niet.
  —//—
  O nee? Wat is jouw definitie dan van een onderontwikkeld land?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.