Broer (56) blijft leven zus zuur maken ondanks beschermingsbevel

8
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De politie van het bureau Latour kreeg in de eerste week van de maand mei een melding dat een man tekeer ging aan de van Kallenweg. Daar aangekomen bleek het te gaan om een broer en zus kwestie meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van de zus is het al jaren dat zij geteisterd wordt door bedreigende uitlatingen van haar broer Vincent B. (56). Door dit gedrag van Vincent werd door de rechter een beschermingsbevel aan hem uitgereikt. Ondanks het beschermingsbevel bleef Vincent tot vervelens toe de zus haar leven zuur maken.

De verdachte overtrad het beschermingsbevel in de eerste week van mei weer door het woonadres van de zus aan te doen. Daarbij bedreigde hij haar met de dood en hield de zus voor dat hij haar de woning in brand zou steken.

De broer werd opgespoord en dezelfde dag aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte voor overtreding van het beschermingsbevel achter slot en grendel geplaatst.

8 REACTIES

 1. Beste zus, voor het aanschaffen van een vuurwapen heb je een vergunning nodig, maar een windbuks kan je zonder problemen aanschaffen en als dat in deze tijd te duur is, kan je met een beetje handigheid, twee stukken bamboe en een stevig stuk touw een goed functionerende pijl en boog maken. Als je dat 1 keer op je broer uitprobeert en op zijn kont of kuiten richt, is hij voor altijd genezen.


  Maak melding

 2. Henkes
  De windbuksen van tegenwoordig kunnen een mens doden. Ik heb er ook eentje uitgeprobeerd in Suriname met een 7,62 mm.
  Met zo een luchtbuks schiet je bijvoorbeeld een agoeti / boskonijn dood desondanks heb je in Nederland geen vergunning nodig om een luchtbuks te bezitten
  Iemand in zijn bil schieten kan een flinke wond opleveren


  Maak melding

 3. Bigi Sma, dat is juist de bedoeling, eigenlijk raad ik haar aan een vuurwapen te kopen, maar zonder vergunning is dat strafbaar. Niet alleen in Nederland, ook in Suriname kan je een windbuks of gasbuks zonder vergunning kopen. De moderne windbuksen zijn zo krachtig dat ze in Afrika Kaapse buffels daarmee doodschieten, een konkoni of lastige broer is dus geen enkel probleem. Die broer hoeft van mij niet dood, maar een schot in zijn achterwerk you op z’n plaats zijn.


  Maak melding

 4. In Suriname sluiten ze je tenminste op als je iemand ondanks een gerechtelijk bevel blijft lastigvallen. In Nederland moeten ze je eerst doodmaken voordat de politie ingrijpt. In NL wachten ze op bewijs🙄


  Maak melding

 5. Mevrouw neem geen Enkele advies over om jou broer iets aan te doen die U een flinke gevangenis straf kan opleveren dat werkt allemaal ten nadele van U
  Koop een Hond met Enorme tanden denk aan bijvoorbeeld een Duitse Herder of een Rottweiler het liefst een vrouwtje
  Zodra uw Broer het erf betreed laat U het Hond los en Uw probleem zal waarschijnlijk meteen worden opgelost Ps vergeet niet een bord te plaatsen met het opschrift betreden op eigen risico.
  Veel succes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.