Dieven die generatoren bij Digicel zendmasten wegnamen aangehouden

11
generator
Voorbeeldfoto

Leden van Recherche Midden hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) drie verdachten aangehouden in verband met de diefstal van generatoren bij Digicel zendmasten. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het betreft in deze Radjinderkoemar R. alias ‘Wikash’ en Jason P. alias ‘Jay’, beiden 22 jaar oud en de 23-jarige Arifin T. alias ‘Somo’. Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat het drietal in de afgelopen maanden acht generatoren hebben weggenomen bij de Digicel zendmasten in de districten Para, Wanica, Saramacca, Commewijne en Paramaribo.

Aan de hand van getuigenverklaringen kwamen deze drie verdachten in beeld. Eén hunner ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd, terwijl zijn kompanen een volmondige bekentenis hebben afgelegd. Bij de aanhouding van Jason werd op hem aangetroffen en in beslag genomen 50 gram marihuana.

De buitgemaakte generatoren zijn echter nog niet achterhaald.

Alle drie verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.

11 REACTIES

 1. Zeker aan de Brazilianen in de binnenlanden verkocht. Opsluiten dit gespuis, zij zijn mede verantwoordelijk voor de teloorgang in Suriname. En de helers dubbel zo hard aanpakken, en lekker samen in hetzelfde hok opsluiten.


  Maak melding

 2. mica , en lekker samen in hetzelfde hok opsluiten en mica ook twee met covid besmette arrestanten in dat hok opsluiten , nou covid doet zijn werk en Suriname is weer verlost van een stel klojo’s.


  Maak melding

 3. Fijn om te lezen dat verschillende bevolkingsgroepen samenwerken. Misschien begint men eindelijk te beseffen dat Sur alleen op deze manier vooruit kan gaan en zo hoort het en het moet op alle fronten.
  Eendracht maakt macht.


  Maak melding

 4. Henkes 29 mei 2021 At 20:29
  Wikash, Jason en Somo, mooier kan het niet, nu kunnen racisten uit alle windstreken hun hart ophalen.

  Vertegenwoordigers van de 3 grootste volksgroepen van de samenleving in Suriname ( aan de namen te lezen, kan misschien vergissen dan zeg ik solly)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.