Man (42) laat jarenlang piemel aan meisjes en jonge vrouwen zien

30
Man laat jarenlang piemel aan meisjes en jonge vrouwen zien

De Surinaamse politie heeft een 42-jarige man aangehouden, die er een gewoonte van maakte om zijn piemel aan vrouwelijke buurtbewoners en passerende dames te laten zien. Ook zijn buurvrouw had dagelijks last van hem, meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte Marciano P. wordt ervan verdacht al enkele jaren vrouwelijke buurtbewoners en dames die zich toevallig in dat woongebied begeven te molesteren door zijn geslachtsdeel uit zijn broek tevoorschijn te halen. Zijn slachtoffers waren merendeels meisjes en jonge vrouwen.

Een buurvrouw die tot vervelens toe slachtoffer was van dit gedrag van Marciano deed twee weken geleden aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven. De aangeefster verklaarde bij de politie dat zij zich niet veilig voelt in haar omgeving en ook niet in haar woning.

Dat steeds wanneer zij in haar keuken bezig is Marciano op een stoel in zijn huis klimt om haar zijn geslachtsdeel te tonen De aangeefster ging er toe over om verandering te brengen in haar keuken om zo te voorkomen dat zij zichtbaar was voor Marciano. Marciano klom toen in een boom waar hij door ging met zijn seksuele handeling.

De buurtbewoners boden toen een petitie aan bij de politie tegen Marciano. Met behulp van camerabeelden en andere uitgewerkte informaties ging de politie ertoe over Marciano op dinsdag 12 mei aan te houden voor schending van de eerbaarheid. Marciano geeft toe dat hij de boven vermelde handelingen keer op keer gepleegd heeft.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Marciano, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld door de politie.

30 REACTIES

 1. SCHENNISPLEGER:
  ze zijn niet geïnteresseerd in jou vuilak.
  Dat het Jaren lang niemand durfde naar de Politie te stappen en
  tot heden wel.
  Te weinig aandacht hebben zulke gekken en daarom zijn ze op zoek.
  Maar langer zal hij niet in JAIL zitten. Misschien wel afleren van zijn gedrag.
  gemodereerd

 2. Robles nu ben je je holmaat kwijt, Misschien kan jeangu samen met zijn broer je komen verwennen. anders kan je nog altijd een beroep doen op rbrownwerker


  Maak melding

 3. Zijn Surinaamse vrouwen achterlijk? Dit is duidelijk niet zijn piemel, dit is een boulanger. Gestoofd met droge garnalen zijn ze overheerlijk


  Maak melding

 4. Wim 17 mei 2021 At 19:21
  Robles nu ben je je holmaat kwijt, Misschien kan jeangu samen met zijn broer je komen verwennen. anders kan je nog altijd een beroep doen op rbrownwerker
  =================

  Zit je weer met je broek op je enkels je homo-erotische fantasieën te spuien? Daar zijn andere websites meer geschikt voor. Of bel de COC ofzo.


  Maak melding

 5. Mannen verliezen hun verstand en begaan een heleboel stommiteiten wanneer hun boulanger begint te jeuken. Zelfs Bill Clinton en Bill Gates kwamen in problemen toen ze blindelings, als een kip zonder kop, achter hun jeukende boulanger gingen lopen.


  Maak melding

 6. Wat een vergelijking!!!! Piemel en boulanger!!!
  Hoe stom kan je zijn, dat je t verschilt niet kent I. p. v slimmer worden we dommer!!!!! Een artikel over piemel dan plaats je foto van een groente, dit heb je alleen in Suriname.


  Maak melding

 7. haha I Su wilde je een piemel zien? dan had je naar deze man moeten zijn gegaan.
  Jarenlang kon je genieten Of
  Vraag robles om een foto voor je te sturen van hij en zijn holmaat, als Wim gelijk heeft te minste
  Henkes alleen mannen? Hoe weet je dat? Of zijn al die vrouwen die met getrouwde mannen enzo gaan vrije vrouwen? Ik geloof er geen barst van. Ze zijn net zo kras.


  Maak melding

 8. Marciano is een potloodventer en probeert zijn boulanger aan de vrouwen te brengen. Er zit bij hem een knoop los, seksueel.
  Hij heeft een behandeling nodig met adjumaning.


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Man (42) laat jarenlang piemel aan meisjes en jonge vrouwen zien.
  En werd na aangifte eindelijk aangehouden en voorlopig ingesloten

  Maar bij het artikel van (WKN) zie ik geen PIEMEL maar een Aubergine (Boulanger)
  Liever had (WKN) een foto van een Sukwa (Soekwa) geplaatst.
  Want die Marciano P. van (42) jaar, zou zijn PIEMEL nu als een (Soekwa) eruit zien.

  En in het artikel heeft de buurvrouw ook gezegd, dat deze POTLOOTVENTER het later ook vanuit een BOOM zijn PIEMEL te voorschijn haalde.
  Hij kan van geluk spreken dat er geen BRAZILIAANSE BIJEN in de boom waren.
  Dan waren ze voorgoed van deze POTLOOTVENTER bevrijd.

  En voorlopig krijgt hij in het cellencomplex ongestraft een lekkere gladde Poe ofwel lauki te
  verwerken.


  Maak melding

 10. In satoboma gaan ze hen Babs geven in plaats van boulanger.
  Daar na zal hij zijn dingdonelong. Niet meer laten zien aan die buurvrouw.
  Dat het een paar jaar heeft geduurd voordat die buurvrouw aangifte deed.
  Straks gaat ze het missen.


  Maak melding

 11. ik vind het maar een raar verhaal. hoe kan hij jarenlang z;n piemel laten zien. moest hij niet slapen dan of werken zeker een jampa


  Maak melding

 12. Als die man dat jarenlang heeft gedaan dan hadden de (jonge)dames er blijkbaar niet zo’n last van…

  Beetje hoog sensatie gehalte dit verhaal.


  Maak melding

 13. robles jij bent zeker ook een potloodventer , en zijn we voorlopig van de reacties van WAT af , , dus niet he robles , rob g blijf bij de les.
  gemodereerd

 14. Wees gerust. De afbeelding is één van de vele archieffoto’s die WKN in bezit heeft. De foto is tevens educatief voor kinderen die nu te weten komen hoe een piemel eruitziet. Het nadeel voor de jongetjes is wel hun eigen dingetje vergelijken met deze foto. Wacht eens effentjes, het is groot , het glanst ,het is paars en lijkt op een piemel. Een wetenschappelijke benadering leert ons dus dat het een grote paarse piemel is. De NDP- haters mogen vandaag terecht losbarsten. Schreeuw het uit, spuug het uit ,hou het niet voor je! De NDP-haters mogen gerust de NDP beschuldigen van het hebben van een grote paarse glanzende piemel.


  Maak melding

 15. Pakira, het klopt wat je zegt. Tientallen jaren hebben we de oude gerimpelde piemel van opa D moeten aanschouwen en toen heeft sherif piemel hem vorig jaar op 25 mei aangehouden met een grotere piemel uit marowijne.


  Maak melding

 16. Seksueel gefrustreerde laat zijn pinda dopje zien. Hij heeft niet door dat de vrouwen en jonge meisjes niet geïnteresseerd zijn in zijn tentoonstellingen. Deze idioot blijft het maar proberen. Zal ook wel geestelijk gestoord zijn. Deze gast hoort in de psychiatrie thuis achter gesloten deuren.
  gemodereerd

 17. pakiratigri 18 mei 2021 At 06:14
  Wees gerust. De afbeelding is één van de vele archieffoto’s die WKN in bezit heeft. De foto is tevens educatief voor kinderen die nu te weten komen hoe een piemel eruitziet. Het nadeel voor de jongetjes is wel hun eigen dingetje vergelijken met deze foto. Wacht eens effentjes, het is groot , het glanst ,het is paars en lijkt op een piemel. Een wetenschappelijke benadering leert ons dus dat het een grote paarse piemel is. De NDP- haters mogen vandaag terecht losbarsten. Schreeuw het uit, spuug het uit ,hou het niet voor je! De NDP-haters mogen gerust de NDP beschuldigen van het hebben van een grote paarse glanzende piemel.
  ===========================================

  Hahaha…wij lezers snappen steeds beter met wat voor een trauma je de afgelopen 10 jaar hebt moeten leven. Je zal nu nog steeds heel veel pijn hebben neem ik aan?


  Maak melding

 18. Dat is iemand met een psychische stoornis PCS moet worden ingeschakeld om hem te behandelen.
  Opsluiten zonder een behandeling bij PCS is zinloos.
  Zoveel mensen met geestelijke stoornis die geen hulp krijgen omdat PCS een kantoor functie heeft ze komen niet van hun stoel ook al loopt iemand naakt over straat.
  Hier moet verandering in komen resuffel de boel daar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.