1 dode en 41 nieuwe COVID-19 gevallen

3
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname is donderdag 15 april weer 1 persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Het aantal nieuwe besmettingen bedraagt de afgelopen 24 uur 41, na 222 keer testen. 26 mensen zijn genezen verklaard.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt ook dat het aantal personen in de ICU is gestegen naar 12.

Donderdag werd ook bekend dat een politieagent van bureau Domburg positief is getest op het coronavirus. Het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) en de politiearts hebben het station voor 10 dagen gesloten. Ook is iedereen in quarantaine geplaatst.

De cijfers:

3 REACTIES

 1. de IC en de ziekenhuizen liggen bijna vol , nog een paar plekjes beschikbaar , mensen houdt U zich aan de covid regels en zo niet dan dadelijk , vol is vol.


  Maak melding

 2. Flink illegaal feesten tijdens de lockdown (Njang Dringi Prisiri) en nu rennen naar het ziekenhuis.
  Een groot aantal heeft het allemaal aan zichzelf te danken.
  Heb er geen medelijden mee…


  Maak melding

 3. @Flower Ja natuurlijk is dit weer de schuld van de NDP zoals je op slinkse wijze probeert te zeggen. Niet de schuld van de VHP die linksom of rechtsom haar achterban tevreden moest stellen met het opheffen van de lockdown op Paghwa. Ga de data maar eens na en tel de incubatietijd maar op vanaf die VHPfeestdag en kom dan terug om een eerlijke reactie te geven….o ja, daar zijn jullie niet toe instaat, dat druist in tegen jullie inborst en natuur! Nu dokt de minister die dit allemaal op zijn geweten heeft, hij zit lekker veilig met zijn gezin in het buitenland. Welverdiende vakantie roept zijn partij terwijl hij gewoon net als zijn baas een incompetente misbaksel is!! Ik hoop dat hij stil staat bij elke dode die er ten gevolge van zijn politiek aangestuurd beleid gevallen is en nog zullen vallen!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.