Moeder en dochter mishandelen vrouw om opmerkingen op Facebook

12
mobiele-telefoon-cel

Een 62-jarige moeder heeft samen met haar 31-jarige dochter een vrouw zodanig geslagen in Paramaribo dat zij een polsfractuur heeft opgelopen. De aanleiding tot de zware mishandeling is dat het slachtoffer opmerkingen op Facebook had geplaatst waarbij de 31-jarige zich aangesproken voelde.

De 31-jarige vrouw was niet eens met wat het slachtoffer had geschreven. Daarom ging zij samen met haar moeder naar het adres van de aangeefster om rekenschap te vragen. Het liep toen uit de hand waarbij de dochter en haar moeder slagen aan de vrouw hebben toegebracht.

Een van de opmerkingen was over een foto die de 31-jarige op Facebook had geplaatst. Het slachtoffer plaatste een opmerking op haar eigen pagina dat zij geen make-up hoeft te zetten om mooi uit te zien. De 31-jarige vrouw vond dat deze opmerking van het slachtoffer voor haar bedoeld was. Zij werd boos en vond dat het slachtoffer moest stoppen om dergelijke berichten te plaatsen op Facebook.

De Surinaamse politie had de moeder en dochter woensdag in verzekering gesteld nadat het slachtoffer aangifte tegen hen had gedaan.
Beide vrouwen, die juridische bijstand krijgen van advocaat Maureen Nibte, zijn vrijdag bij hun voorgeleiding op het Parket in vrijheid gesteld. De vervolgingsambtenaar in Suriname waarschuwde hen om een dergelijk gedrag achterwege te laten. Zij moeten de medische kosten van het slachtoffer wel vergoeden. 

12 REACTIES

 1. Dit alles kan in bananen republiek Suriname. Wat een brutaliteit om bij diegene aan de deur te gaan. Gij durft, zou ik zeggen. Stelletje asociale mensen. Ik hekel dit gedrag van vrouwen he. Jullie hebben een heel kort lontje in bananen republiek Suriname.


  Maak melding

 2. Dit is dus wat ik zo verafschuw aan Surinamers. Altijd maar klagen over armoede en honger lijden en de schuld bij de fantastische regering van ZE Santokhi cum suis leggen voor de ellende in dit land maar wel over de modernste technologie en social media beschikken; Facebook en Instagram. Werken zal er helaas niet bij zijn.
  gemodereerd

 3. Ik snap niets meer van de Surinaamse rechtspraak, Hoe is het mogelijk dat twee geweldenaars, die een slachtoffer zodanig mishandelen dat er medisch moet worden ingegrepen om een polsfracruur te herstellen, ervan afkomen zonder gevangenisstraf of zware boete en alleen de medische kosten van het slachtoffer hoeven te vergoeden? Als ik het slachtoffer was geweest had ik ook graag de medische kosten van de geweldenaars en de RECHTER willen vergoeden, die ze door mijn toedoen zouden moeten betalen san de Spoedeisende Hulp.


  Maak melding

 4. Hei is toch niet te geloven, voor openlijke geweldpleging na voorgeleid goedemorgen heengezonden. Hoe zit het met de immateriƫle schade.
  Ik sta met mn bek zonder tanden open. Maar goed, het is Suriname en hier kan alles.


  Maak melding

 5. Zo een harde corona tijd. Dan ga j j zelf nog extra in d schulden werken. Hebben jullie teveel geld. Stort het voor minder draag krachtigen. Nonsens..
  gemodereerd

 6. Ik begrijp het ook nooit. Als ik online ben dan ga alle knappe vrouwen spontaan offline. Hoe zou dit komen?
  En mijn zakken zijn goed gevuld zowel de voor als achterzak.
  gemodereerd

 7. @ Henkes

  Totaal met je eens: er is sprake van blijvende letsel in de toekomst misschien, ik zou alle drie willen verbouwen.
  Dan ga ik maar lekker een paar maanden zitten, heb ik voorover. Aan de andere kant is alles mogelijk in de bananen
  ”Republiek”.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 8. Is om te zien dat hun denken 0,0 is
  Moeder zowel dochter
  Ik hekel zulke dingen dong kow!
  gemodereerd

 9. In ieder geval betreft het bekenden van elkaar, want het slachtoffer zal heus niet haar adres op de fecebookpagina hebben gezet.
  Het gaat waarschijnlijk om een man die betrokken is in het spel. Deze man papt waarschijnlijk met beide 31-jarige vrouwen aan en speelt ze tegen elkaar uit. Geen van de 2 vrouwen wil hem opgeven…..Wat zal hij toch hebben dat hem zo aantrekkelijk maakt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.