zaterdag, april 10, 2021
HomeOnderwerpenGezondheid7 nieuwe gevallen van besmetting na 187 keer testen

7 nieuwe gevallen van besmetting na 187 keer testen

-

- Advertisement -

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 7 nieuwe gevallen van besmetting met het gevreesde coronavirus genoteerd. Dat blijkt dinsdagavond 23 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

- Advertisement -

Er zijn het afgelopen etmaal 187 testen uitgevoerd. 180 daarvan waren dus negatief. Verder is het aantal personen in het ziekenhuis gedaald naar 11 en zijn er op dit moment 2 personen in de ICU. Tot slot zijn 4 personen genezen verklaard en zitten 13 mensen in isolatie.

De cijfers van 24 maart:

- Advertisement -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.