Politie: ‘Doodgestoken Armando (26) was willekeurig slachtoffer’

8
Politie: 'Doodgestoken Armando (26) was willekeurig slachtoffer'
Beeld (c) Avro TROS | NPO Opsporing Verzocht

Vanavond wordt in opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht aandacht besteedt aan de zaak, waarbij de 26-jarige Armando Balkaran werd neergestoken in Rijswijk. Een paar dagen later kwam hij te overlijden. De politie gaat ervan uit dat hij een volstrekt willekeurig slachtoffer is. 

“Op dit moment wijst niets erop dat het steken op dit slachtoffer een gerichte actie was”, meldt de politie vandaag.

De jonge Hagenaar werd op donderdag 18 februari rond 13.00 uur naast de sportvelden van Vredenburch, vlak voor het terrein van verzorgingshuis Westhoff, plotseling in zijn rug gestoken. Omstanders troffen de man zwaargewond met een flink mes nog in zijn rug.

Aan de politie kon hij nog een omschrijving van de dader geven: tussen de 1,75 en 1,80 meter lang, donkere huidskleur, droeg een donker hoofddeksel en donkere kleding. Een paar dagen later overlijdt de 26-jarige Hagenaar van Surinaamse afkomst in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

De politie zoekt met man en macht naar degene die de Hagenaar in het Rijswijkse park heeft gestoken. Tot nog toe zonder resultaat. Het rechercheteam onderzoekt onder andere of er een samenhang is tussen het steekincident van 18 februari en eerdere incidenten die in de omgeving plaatsvonden.

Rechercheurs onderzoeken daarbij incidenten waarbij personen onverwachts zijn aangesproken, gevolgd of mogelijk zelfs bedreigd zijn, al dan niet met een steekwapen.

Vorige week werd dit filmpje getoond:

https://youtu.be/ArALXoWl3Ac

8 REACTIES

 1. Eritrese asielzoeker steekt in Amsterdam een ex arts van Hindoestaanse afkomst dood. Laffe daad die helaas nooit door mevrouw Sylvana Simons veroordeeld werd.
  Nu is de dader van deze laffe daad weer een met een donkere huidskleur en weer houdt Sylvana Simons haar kwebbel dicht. Want zij is zelf het schoolvoorbeeld van de racist die alleen haar kwebbel opentrekt als iemand uit zijn bevolkingsgroep, voornamelijk criminelen, iets overkomt. Selectieve verontwaardiging van Sylvana !
  Famile Balkaran ik zou zeggen schakel een huurmoordenaar in.


  Maak melding

 2. @Paul
  Wat een gezwets! Ik ken genoeg mensen met een donkere huidskleur. Ook Hindoestanen!

  Toen enkele jaren geleden een hindoestaanse jongen in den haag, werd neergestoken door een racistische white power jongere. Was zijn motief dat hij “die zwarte “, te grazen wilde nemen.
  Want jullie denken dat jullie wit, zijn. Ik weet wel beter.
  En ik zal je zeggen dat die Hollanders jullie ook als zwarten zien.


  Maak melding

 3. Btw, sylvana simons is bekeert, ze heeft wel heel mooi glad haar nu.staat haar veel beter dan dat afo haar. En ze kwam wel ineens heel erg betrouwbaar en lief over. Hebben jullie het ook gezien?


  Maak melding

 4. @Arlet, het gaat mij meer om die tweeslachtige houding van Sylvana Simons. Twee jaar geleden werd een Surinaamse homo jongere door zijn lover aan zijn lot overgelaten en hij verdronk. Politie onderzoek kon geen dader vinden wat Sylvana Simons meteen verleidde tot het doen van hele gekke domme uitspraken tot irritatie van de politie. In haar eigen Amsterdam werd een Hindoestaanse arts door een zwarte Terrorist uit Eritrea verkracht en vermoord. Sylvana Simons deed haar grote kwebbel niet open. Maar o wee als het andersom was geweest dan was deze juffrouw in alle Staten. Trouw-webredactie racisme is haar niet onbekend want zij zet alle zwarte mannen neer als lui en onbetrouwbaar


  Maak melding

 5. Laat Silvana met rust stelletje zeikerds , doorgedraaide man had iedereen kunnen treffen willekeuring wil maar niet tot de botte racisme hersens doordringen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.