Complete zijspiegel van juf’s auto op schoolterrein gestolen

9
Complete zijspiegel van juf's auto op schoolterrein gestolen

Iemand heeft vandaag op het terrein van de Ansarischool aan de Hernhutterstraat de complete rechter zijspiegel van de auto van een juffrouw gestolen.

De dief heeft daarbij gebruikt gemaakt van een mes, dat op de grond bij het voertuig achtergelaten is. Het is niet de eerste keer dat er spullen van auto’s op het schoolterrein gestolen zijn.

Bij de ontdekking werd de politie meteen ingeschakeld die ter plaatse kwam voor onderzoek. De wetdienaren hebben het mes in beslag genomen. De sterke arm in Suriname heeft de zaak in onderzoek.

9 REACTIES

 1. Er zijn genoeg landen waar bij zoiets een aantal vingers worden geamputeerd.
  Amoksi had nooit justitieminister mogen worden.
  Hij voert een gedogenbekeid .
  Toeristen voelen zich ook niet veilig in Suriname.
  Je moet van andermans spullen afblijven.


  Maak melding

 2. Welke zijn het meest luiste volk en het meest feestvierende volk in Su??Die hebben altijd geld nodig en stelen en roven alles wat in hun weg tegen komt.


  Maak melding

 3. is de linker buiten spiegel niet interessant dan , ja je hebt links en rechts schrijvers , vroeger hier als je met je linkerhand schreef kreeg je een pets ,, gelukkig is dat nu niet meer.


  Maak melding

 4. klopt k+m , dat volk heeft wat je zegt geld nodig , maar niet om te werken , is zo opgevoed , omdat de ouders – grootouders ook dat deden en de komende generatie van dat volk neemt het zo weer over , paarse gedachten .


  Maak melding

 5. Waarom geen cameras op het school terrein de tijden zijn veranderd er zijn nu betere vasiliteiten om schurken in het vizier te krijgen ..


  Maak melding

 6. ha die ricje , wat een held , een spiegel stelen van een juf haar auto terwijl zij aan het werk is , geeft toch aan wat we zeiden paarse gedachten , niet werken maar stelen , ze vinden jou wel daar in de bijlmer , en die glenn is zeker de heler en die vinden ze ook , , en glenn zit die tesla garage niet dicht bij de Arena en de Sigodome , nou glenn als je met die rechterbuitenspiegel daar komt , scannen ze het , en zien meteen dat het gestolen is , dus ……… .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.