Rover struikelde met wapen bij vlucht en schoot per ongeluk op kompaan

16
Door kogel geraakt rover vermoedelijk doodgebloed
Het ontzielde lichaam werd op 1 januari 2021 aan de Leliendaalweg te Ephraimzegen aangetroffen.

De Surinaamse politie heeft afgelopen week meer detailinformatie verschaft over de dood van de verdachte Petrick Apai. Hij zou geraakt zijn door een kogel van zijn kompaan, toen deze struikelde met zijn wapen meldt het Korps Politie Suriname.

Apai had op 31 december samen met drie anderen te weten W.E. (34), C.S (31) en R.P. (45) op de kruising van de Mahadew- en de Ephraimzegenweg een manspersoon beroofd van zijn sieraden en andere persoonlijke spullen.

Volgens verklaring van R.P. kozen hij en Petrick na de daad het hazenpad. Tijdens hun vlucht struikelde R.P. en ging het wapen dat hij bij zich had af. Petrick werd hierdoor geraakt, met voor hem het noodlottig gevolg.

Zijn ontzielde lichaam werd op 1 januari bij een in aanbouw zijnde woning aan de Liliëndaalweg aangetroffen, terwijl R.P. nog enige tijd voortvluchtig was. Vermoedelijk is Apai doodgebloed.

W.E. en C.S. zijn na uitgewerkte informatie door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten en het Regio Bijstand Team Paramaribo ( RBTP) op woensdag 24 februari opgespoord en aangehouden.

16 REACTIES

 1. Kiesing moi…een rover minder en de rest achter de tralies.
  Ik heb geen medelijden met deze roofdieren. Ze zijn te lui om te gaan werken en hebben het gemunt op hardwerkende Surinamers.


  Maak melding

 2. @Kafowroe: Dit artikel gaat niet over de ondernemer, maar over rovers, bijna dezelfde bende als je favoriete partij, de nationale dieven partij.
  En die ondernemer, hij is huiswaarts gestuurd met een compliment en een bos bloemen.
  Je bent als indiaan de weg volledig kwijt, want in alles zie je Chan of zie je een politiek complot. Dat krijg je als je jaren in de billen van Bouta hebt gezeten, want dan verdraag je het daglicht niet meer en zoek je ka achter alles.


  Maak melding

 3. Noemt men zoiets Karma
  Of noemt men dit Ba Suku Ba Feni
  Of is het Boontje komt om bij zijn Boeven Loontje
  Ach wat maakt het uit ze kunnen geen Nieuwe leven kopen voor de Overledene dat geld is met de Dood Vervloekt en nu maar hopen dat er een forse Gevangenis
  straf op zijn plaats is.


  Maak melding

 4. @karwafodi, beter het nieuws lezen. Goed voor deze rovers. Geen medelijden met deze rovers. Ba suku, ba feni, ba tjari. Weg met de rovers.


  Maak melding

 5. haha die luisien toch. Broeja nak a mang
  Dus deze mpp dieven schieten zichzelf neer . Perfect, Perfect boys

  Beste Waterkant, kunt u een keer een foto van een andere Surinamer plaatsen. zo krijgt deze groep een stigma


  Maak melding

 6. Okay, ik geef toe dat ik mij vergist heb en bied daarvoor mijn verontschuldigingen aan. Ik blijf evenwel alert om te zien hoe de zaak van vorige week wordt afgewikkeld.


  Maak melding

 7. Alle dieven en rovers, soet ding mpp, zijn lui dood op zijn plaats, geen medelijden met deze luiaard, staande opruimen zodat Suriname eens en altijd veilig mag zijn, wie zijn de ouders van van deze honden, altijd het zelfde, koeparies bah,


  Maak melding

 8. En zo wil Suriname als Dubai gaan horen. Het kan maar dan moet er heel wat veranderen. Op corruptie en criminaliteit moeten er andere strafwetten komen en mensen moeten ook zonder enige hypocrisie zichzelf in de spiegel gaan aankijken. Het ligt aan de Afrikaanse gedeelte van Su of jullie echt ontwikkeling willen of niet. Dubai is merendeels gebouwd door hindoestanen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.