Automobilist (21) betrokken bij dodelijke aanrijding niet in bezit van rijbewijs

8
Automobilist (21) betrokken bij dodelijke aanrijding niet in bezit van rijbewijs
De bromfietser knalde achterop de auto.

De 21-jarige automobilist, die gisteren betrokken was bij een verkeersongeval in Suriname waarbij een jongeman op een bromfiets kwam te overlijden, is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Dat meldt de Surinaamse site SUN zojuist.

Het slachtoffer is de 20-jarige Tjadel Hanoeman. Hij knalde op de Catharina Sophiastraat in Saramacca achterop het voertuig dat bestuurd werd door de jongeman zonder rijbewijs. Deze was vaart aan het verminderen, hetgeen niet werd opgemerkt door de bromfietser.

Hanoeman knalde daardoor met zijn brom tegen de achterkant van de auto en raakte zwaar gewond aan zijn hoofd. Onderweg naar de Spoedeisende Hulp heeft hij het leven gelaten.

De automobilist is in verzekering gesteld.

8 REACTIES

 1. Rip meneer hoenoeman erg voor iedereen, niemand wil met zoiets te doen hebben, laat staan een jongeman komt te overlijden ,niet te geloven, er wonen zo weinig mensen in sarammaca en toch zoiets erg gebeurd, mensen hou afstand tijdens het rijden,


  Maak melding

 2. het stuk laat vermoedden dat de bromfietser niet op zat te letten?
  ik heb eerder het vermoedden dat de bestuurder van de auto gewoon op zijn rem heeft getrapt.
  hoe dan ook.. de bestuurder van de auto opsluiten voor 10 jaar voor doodslag en de rest van zijn leven geen machine meer mogen besturen. Want hij heeft al laten zien totaal geen verantwoordelijkheid te bezitten, door de auto zo nodig te moeten besturen.
  want hij is moedwillig in die auto gestapt zonder rijbewijs.
  tevens de eigenaar van de auto een zeer hoge boete geven en de auto verbeurd verklaren.
  hier zijn 2 schuldige aanwezig…. de eigenaar van de auto, en de bestuurder.
  behoren gewoon zeer zwaar gestraft te worden.
  zonder die auto had er niets gebeurd, en was er geen ongeluk geweest waarbij helaas een dode viel.
  wanneer gaat justitie nu eens harder optreden tegen dit soort onverantwoordelijke zakken stront van alle leeftijden?


  Maak melding

 3. Het is algemeen bekend dat de meeste bromfietsers helmen van speelgoedkwaliteit op hun kop zetten. Bij een botsing dan ie ka direct. Een kokosnoot is harder dan een menselijke schedel, dus denk goed na wat je op je kop zet als je op die brom rijd zou ik zeggen.


  Maak melding

 4. Men oordeelt dat debromfietser geen goede helm op had en dat hij eventueel niet oplette en dat de auto bestuurder 10 Jr de gevangenis in moet gaan reden ervan is dood door schuld, maar stel je voordat de Remlichten van de auto het niet deden dan knal je als achterop komende verkeer regelrecht opje voorganger, ja toch of niet? Maar stel je voor dat de remmen van de auto het wel deden maar dat de bromfiets te hard reed if te dichtbij achter de auto was dan knalje ook voluit op je voorganger met alle gevolgen van dien sommige Personen denken zomaar het schuld bij anderen neer te leggen zonder enige bewijs denk 3 keer er over na voordat anderen de schuld te geven gebaseerd op ongegronde redenen


  Maak melding

 5. In dit geval is de automobilist slechts schuldig aan het rijden zonder rijbewijs, aangenomen dat hij niet zonder noodzaak heel hard heeft zitten remmen.
  Iemand die achterop rijdt is altijd schuldig en de enigste uitzondering daarop is als de voorligger totaal onverwacht en in een zeer onwaarschijnlijke situatie heel hard heeft zitten remmen. Zolang daar geen bewijs voor iets dergelijks is de automobilist niet schuldig aan de aanrijding


  Maak melding

 6. Voor diegene die verontwaardigd zijn…zonder rijbewijs hoor je niet op de weg te zijn…. dus altijd schuldig. Geldt voor drank ook.


  Maak melding

 7. Baka naki no tel is een bekende spreekwoord in het verkeer van Suriname.
  Als je van achter aangereden wordt.
  Dan is de genen die je van achter aanrijdt schuldig.
  Je moet voldoende afstand houden.
  En goed opletten.
  De persoon zonder rijbewijs krijgt alleen maar een boete.

  Het zou anders zijn als hij de brommer had aangereden.

  Ik vind ook dat mensen zonder rijbewijs of met alcohol niet achter het stuur mogen zitten.

  RIP jongeman.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.