VIDEO: Vp Brunswijk bezoekt ABOP Service Centrum Nickerie

14
VIDEO: Vp Brunswijk bezoekt ABOP Service Centrum Nickerie

Een regeringsdelegatie onder leiding van de president en vice-president van Suriname, heeft zaterdag een bezoek gebracht aan het district Nickerie. Vp Brunswijk maakte van de gelegenheid gebruik om een bezoek te brengen aan het Service Centrum van zijn partij de ABOP in Nickerie.

Het bezoek van de delegatie was in het kader van het elektrificatieproject van de Energie Bedrijven Suriname in het Van Pettenpolder gebied. Een deel van de Van Pettenpolder dat reeds vele jaren verstoken is van elektriciteit, zal worden aangesloten op het elektriciteitsnet van de Energie Bedrijven Suriname (N.V. EBS).

Op zaterdag 27 februari 2021 is het startsein voor dit project gegeven aan de Griebelstraat. De Surinaamse president Santokhi heeft aangekaart dat er ook andere alternatieve energiebronnen geïmplementeerd zullen worden.

14 REACTIES

 1. Lijkt wel dronkenmanstaal/borrelpraat. Tijdens weekend lockdown moeten ze (overmatig) alcoholgebruik ook verbieden.
  Vooral het partijdrankje –Bitter Truth Violet Liqueur– kan nare gevolgen hebben.


  Maak melding

 2. Geweldig die eenheid tussen Marrons, Hindoestanen, Javanen en Indianen. Alleen de zichzelf superieur wanende Creool zal dit afkeuren omdat samenwerken niet in zijn cultuur past.
  Bravo !


  Maak melding

 3. Rbrown je heb het nog steeds niet begrijpen wat je oma bedoelde met “ njangman no lobi njangman”

  Yu no lobi massa bruswijk Waarom??
  Om dati yu na njangman.

  Rbrown te yu é njang furu yu mus fu poepen furu to.


  Maak melding

 4. Ik erger me erg als ik zie hoe ze het volk verarmen en voor de gek houden.Zie in wat voor autos en volg auto,s ze rijden en allemaal nog betaald met de belasting gelden.Plus erbij graaien ze naar auto toelages van 750-625 srd per dag.Zelfs de president in Nederland heeft zo,n auto niet .Rutte komt op de fiets naar zijn werk.


  Maak melding

 5. Is goed voor die Nationale
  Dementerende partij .

  Dit is de na sleep van 10 jaar njangpatu

  Het is net een Tsunami.
  Je heb jaren nodig om alles weer op te bouwen.

  Je hebt pro surinamers.
  En je heb onkan Surinamers.
  De OKS meer bekent als NDPjers.


  Maak melding

 6. kali+madjoe 28 februari 2021 At 10:03
  Ik erger me erg als ik zie hoe ze het volk verarmen en voor de gek houden.Zie in wat voor autos en volg auto,s ze rijden en allemaal nog betaald met de belasting gelden.Plus erbij graaien ze naar auto toelages van 750-625 srd per dag.Zelfs de president in Nederland heeft zo,n auto niet .Rutte komt op de fiets naar zijn werk.
  =====================================
  =====================================

  1.Hij heeft wel de beschikking over een auto met chauffeur van staatswege maar omdat hij om de hoek van zijn hoofd baan woont in Den haag/Scheveningen en de verkeerssituatie verplaatst hij zich het liefst op de fiets voor die route.
  2. hij bezit ook een Citoën DS die erg vervuilend is dus hij gebruikt die alleen recreatief.
  3. Hij zal achter het stuur kruipen en moeten blazen van Oom Agent om dan te verklaren dat hij een paar Jenevertjes achter de kiezen heeft.
  4. Het zou een aanfluiting zijn als hij voor zijn bijbaantje op een Haagse school als Geschiedenis docent met de regeringsauto wordt afgezet
  Kortom je vergelijkt appels met peren Suriname is vier en een half keer kleiner dan Nederland en de afstanden in Nederland zijn vergeleken met Suriname peanuts. En Rutte wordt misschien geschaduwd door beveiligingsmensen maar niet beveiligd want hij heeft niet tot geen moordlustige inwoners die de macht willen grijpen en dat is in Surinameria weer andere koek. Zo kan ik doorgaan ook vwb de dure Japanse voertuigen die hoogwaardigheidsbekleders in Suriname gebruiken.
  Ik weet dat Ronny bv merkvast is en een kei in onderhandelen en werken in/onder
  zware omstandigheden. En ja alla sma abi deng ogriboi teng.


  Maak melding

 7. Paul, de pot verwijt de ketel, de Creool voelt zich niet superieur, het zijn de andere groepen die schijterig zijn wanneer ze voor een Creool staan. Als je de Creolen leert kennen door sociaal met ze om te gaan dan zul je merken dat zij niet veel van jouw verschillen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.