Twee lockdown overtreders slapend in auto aangetroffen

2
Twee lockdown overtreders slapend in auto aangetroffen

De politie in Nickerie heeft vanmorgen twee mannen slapend in een auto aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om overtreders van de lockdown in Suriname.

De politie trof de twee om 08.00u ’s morgens aan bij de Van Pettenpolder. Hoogstwaarschijnlijk verkeerden de twee eerder onder invloed van alcohol en zijn ze daarom in het voertuig hun roes blijven uitslapen.

Nadat de mannen door de politie gewekt werden, mochten ze mee naar het politiebureau van Nieuw-Nickerie.

2 REACTIES

  1. Nou ja…de mannen hebben juist verantwoordelijk gedrag getoond door in de auto te blijven slapen….want als ze tog onder invloed waren gaan rijden was het misschien anders afgelopen…wat overdreven om ze tog naar politie bureau te brengen!!! En ik dacht dat na 8 uur in de ochtend de avondklok voorbij is tog???


    Maak melding

  2. De politie verdacht ze van homofilie in het openbaar, vandaar dat ze naar het bureau moesten. Om hun zaakje te laten zien. Vieze agenten daar? Want corona of niet, een mens heeft het recht in zijn auto te slapen, overdag en ’s nachts. Wie weet hadden ze ruzie met hun vrouwen en mochten ze niet in hun eigen bed slapen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.