Wapen politieman tijdens feest gestolen uit auto

14
politieauto-zwaailicht-aan

Het dienstwapen van een politieman is gestolen uit een auto. De wetsdienaar in Suriname had het wapen in de wagen van zijn vriend bewaard. Het tochtraampje van het voertuig is ingeslagen om het wapen te kunnen wegnemen.

Het gaat om een agent van politie eerste klasse die samen met een vriend naar een feest was te Tapoeripa. Zij gingen in het voertuig van de vriend waarbij hij het dienstwapen met patronenhouder onder de voorzitting had bewaard.

Toen zij na het feestje teruggingen bij de auto bleek dat er was ingebroken en dat het wapen er niet meer was. De politie heeft de zaak in onderzoek.

14 REACTIES

 1. So wang Corona dan nog naar een feest. Als wetsdienaar dien jij je aan de regels te houden. Geef het goede voorbeeld meneertje.
  Gewoon straffen/ontslaan, je bent toch niet gek.


  Maak melding

 2. In zo,n klein gemeenschap, moet dit wapen gevonden kunnen worden,daar kent een ieder elkaar toch,en deze man weet dat je je wapen thuis of op bureau kunt laten maar niet in auto.
  Dit beroep moet je niet kiezen als je niet aan de eissen kan of wil voldoen.


  Maak melding

 3. Ik heb ook probleem met de title tydens feest gestolen,terwyl het uit een auto is gestolen , het feesje heefd niks mee temaken het kon ook een vergardering of uitvaart geweest zyn.


  Maak melding

 4. Surinamers, lees blakamangs, zijn de grootste feestvierders ter wereld. Ook al hebben ze geen geld, maar feestvieren zal altijd gebeuren. Het risico om gepakt te worden als lockdown overtreder nemen ze op de koop toe.
  De algemene gedachte is, de dag van morgen, zal voor zichzelf zorgen. Het grote verschil met de hindoestaan is, dat die juist denkt aan morgen. Daarom plant hij, en werkt hij hard voor morgen. Niet racisistisch bedoeld, gewoon de waarheid.


  Maak melding

 5. Zelf hou ik niet van dansen of feesten., maar wat is er eigenlijk fout aan feest willen vieren? Zo lang het feest vieren niet je hele leven beheerst, is er niets aan de hand. Een workaholic zijn is een even grote verspilling van je leven.als constant feesten.


  Maak melding

 6. Blijkbaar kennen Paul en Boesskowtoe alle Blakamangs en Hindoestanen. Wat lullen jullie weer dom zeg! Weer twee achterlijk dorpsgek zeker. Opgevoed tussen de koeien en geiten.


  Maak melding

 7. Na de coronovaccin wordt iedereen soberder, ook de feestvierders. De vaccin is bedoeld om alle vreugde uit je lijf en geest te verwijderen. Het werkt in ieder geval niet tegen de virus, net zomin als een griepprik werkt tegen de griep.


  Maak melding

 8. Een tip voor iedereen: de dieven zoeken ook onder de stoel naar verborgen spullen…..
  Vroeger keken ze met warmtedetectieapparaten of mensen hun laptop in de kofferbak hadden opgeborgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.