Dementerende bejaarde veroorzaakt brand in woning met aansteker

21
korps brandweer suriname
Archieffoto van de brandweer in actie

 
Een bejaarde man, die vermoedelijk dementeert, was zaterdag bezig met een aansteker in een hoogbouwpand aan de Stanley Snoweg te Pontbuiten. Dit had als gevolg dat een matras in vlammen vloog. Het matras en het bed hebben brandschade overgehouden.

Verder hadden de muur en de vloer van een kamer schroeischade. De bejaarde was in een kamer op de benedenverdieping met de aansteker bezig.

Toen manschappen van het Korps Brandweer Suriname ter plaatse kwamen, hoefde zij geen bluswerk te verrichten, omdat het vuur reeds was geblust.

Het huis is aangesloten op het elektriciteitsnet, maar is niet verzekerd. Er wonen acht personen in het huis. 


21 REACTIES

 1. Ik ken een criminele dementerende bejaarde die 10 president is geweest van Suriname. De man is veroordeeld voor meervoudig moord en drugssmokkel. De man die oa de grootste roof uit de Surinaamse geschiedenis heeft gepleegd. Na 10 jaar aan het hoofd te hebben gestaan zit het land op zwart zaad. Ach wat stelt zo’n brandje nu voor.


  Maak melding

 2. @ koos hier gaat het over een bejaarde arme man niet over bouterse jullie zieke obsessie is bouters zoek hulp. Triest arne bejaarde man moet hulp hebben dementie is gevaarlijk wreed ziekte ik zorg voor een demente heel erge is deze ziekte heel zielig voor hem.


  Maak melding

 3. Rowdie
  27 februari 2021 At 21:14
  Daarom moeten de bejaarden ook veel broccoli eten en van de aanstekers afblijven……en ook van de vrouwtjes.

  Dillen tussen de billen en zelfs Methusalem zou wel willen is een veel gehoorde gezegd onder ouderen.


  Maak melding

 4. Angela bouta is een oude arme bejaarde man. Meer bekend als Opa D ementie.

  Je bent niet rijk alleen maar omdat je geld heb gestolen.

  Rijk ben je als je gezond bent en heel veel lieve mensen om je heen hebt.

  ❤️🇸🇷


  Maak melding

 5. @wat en @ sukru sani jullie zijn gek geworden overal zien jullie Bouta spook jullie zien geesten en spoken in suriname daarom wil ik niet naar suriname daar zitten mensen die niet meer in de realiteit leven maar in een demente zieke wereld. Jullie werk is niets dan mensen uitschelden en mij ook netals paul glen n jk en gio zijn jullie gek geworden jullie gaan door tot dat Al Jullie Tanden Uit Jullie Mond Vallen. Ik zit niet lekker in nederland maar als jullie niet lekker in suriname ga dan naar een ander land maar niet ziekelijke zeuren en steeds ruzie zoeken ik heb het hier ook niet gemakkelijk maar ik ga niet als ern gestoorde klagen. Hollanders zijn niet allerliefste mensen maar ik leef door ik heb schijt aan hun, maar jullie zijn gek geworden in suriname dat weet ik nu wel.


  Maak melding

 6. Angela ten eerste heb ik geen één scheldwoord gebruikt.
  Ten tweede heb ik van je buren gehoord die Antilliaanse en Pakistaanse.dat hun motto is
  “Liever tien gekken voor me dan één achter me”
  Ik begrijp wat ze bedoelen.

  I love su


  Maak melding

 7. @sukru sani je bent volgens mij een Tinki sani spot drijven met andersmans ellende kunnen je als de beste en onzin opschrijven. Jij bent gek kom uit je idiote droomwereld je bent ziek en belachelijk ik wil niet op jouw reageren redi musu ben je zelf met je zieke spreekwooden en wtkn verdient geld met advertenties ik ga daarom ook niet reageren je bent gewoon ziek ik zie allerlei rot advertenties van keuken tot energiebedrijven pure shitzooi netals jullie een dood is de ander zijn brood.Strontvreters hele shitzooi.


  Maak melding

 8. Angela volgens mijn heb ik op je lang kraku tenen getrapt .

  Nogmaals ik gebruikt geen krachttermen en scheldwoord.
  Ik ben netjes opgevoed.
  Vraag het maar aan pony.

  I❤️🇸🇷💯


  Maak melding

 9. angela jij ziet alles gek , maar dat krijg je als daar in de bijlmer bent , pas op met vuur je hebt zo een brandje als je net als je baasje een joint gaat roken.


  Maak melding

 10. @Wat ga terug naar de bush en neem # sukru sani a.u.b. mee twee gekken in de bush dat wordt spannend met de krodillen. Idioten bij elkaar jullie lullen uit jullie nek jullie roken cannabis en joint net als mijn gestoorde buren en sukrusani je hebt eentje hard nodig net zo gestoord als mijn hatelijke junkies buurvrouwen.


  Maak melding

 11. Angela jij en je buurvrouw zijn één pot nat.

  Daar bedoel ik mee te zeggen dat als jij en je buurvrouw in bed liggen. En je buurvrouw heeft geen zin en jij wel dan noem je dat één pot is nat.


  Maak melding

 12. Angela, Sukru Sani, bitta, hij is netjes opgevoed, hij bedoelt dat hij is opgevoed met een Tjasnet, een net waarmee je kleine visjes kunt vangen en opeten in plaats van terug te gooien in de rivier. Kun je nagaan hoe zijn opvoeding is geweest, op jonge leeftijd kleine dieren doden, hoe zal hij nu zijn als volwassene, Angela jij mag het zeggen.


  Maak melding

 13. Nou nou nou pony
  Nu ga je weer de fout in.
  Jij kent me niet dus je weet niets over mijn.
  Ik ken jouw wel je bent een man van 70+ en je heb een vrouwe naam pony .
  Je heb een tandem die je wel heel graag met je vrienden berijd en jij liefst achterop.
  En dat allemaal in Commewijne.
  En je vind het ook niet erg om Angela af en toe ook mee de laten genieten van je tandem.

  Fiets ze neem zuiging achter elkaar.


  Maak melding

 14. @sukru sani ik zal je over holland vertellen ik wordt er depressief van maar toch. Hier geilen vrouwen op vrouwen ik weet niet of je ook geile buurvrouwen buren hebt je zegt je komt bij mij lesbische geile buurvrouwen Ooo sukru sani pas maar op als je familie het weet.Hun zijn supergeil vallen op oude vrouwen.


  Maak melding

 15. Sorry Angela dat is niet mijn afdeling.
  Mi lobi mi oema.
  Wat wil je nog meer als je al de mooiste, liefste, de knapste en de lekkerste vrouw heb.
  Niets toch daarom ben ik altijd zo dankbaar en positieve God heeft me beloond.God houdt van me.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.