Automobilist knalt tegen auto op inrit en eindigt op z’n kop in goot

11
Automobilist knalt tegen auto op inrit en eindigt op z'n kop in goot
De materiële schade was groot.

Deze grijze auto is vanmiddag na een verkeersongeval in Suriname op z’n kop in een goot langs de weg terecht gekomen. De twee inzittenden zijn met verschillende verwondingen met twee ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Het witte voertuig stond op een inrit, toen het ongeval rond 17.00u aan de Verlengde Frederikshoopweg gebeurde. De bestuurster stond op het punt om uit te rijden en zag hoe het grijze voertuig in haar richting kwam.

De veroorzaker ramde eerst de beschoeiing, vervolgens het wit gelakte voertuig en belandde daarna met de auto op zijn kop in de goot langs de weg. De bestuurster van het wit gelakte voertuig bleef daarbij ongedeerd.

Het vermoeden bestaat dat de veroorzaker met zeer hoge snelheid reed en de controle over het stuur verloor. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

11 REACTIES

 1. Iedere dag weer in Suriname. Zullen het niet afleren. Stelletje idioten. Stoer doen. Hard rijden. Dommerikken, met hun bekrompen gedachten. Gelukkig zijn er nog slimmeriken daar, die rustig rijden en niet na apen wat de idioten doen. Ik kan me zo ergeren, wanneer ik deze dingen lees hoe men zich gedraagt in het verkeer in Suriname.


  Maak melding

 2. Optie?

  Enige optie is: snelheidsbegrenzer invoeren bij auto op naam met net behaalde rijbewijs, na 2 jaar opnieuw examen om zonder begrenzer te rijden.
  Wordt de begrenzer binnen 2 jaar verwijderd uit het desbetreffende voertuig, rijbewijs inleveren.

  Hier kan me tevens voordelen uithalen: minder brokken op de weg, scheelt brandstof en wat nog belangrijk is dat snelheid evenredig valt met denkvermogen.

  Hier in SU. moeten ze nog leren rijden/anticiperen.


  Maak melding

 3. Wij hebben de beste chauffeurs van de wereld. Soms lijkt de weg te smal dan kiezen wij de goot , niets mis mee, en als we een auto de puinpoeier in rijden, geen probleem , een Surinamer is en blijft de beste brokken piloot van de wereld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.