dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn brand gestoken auto naast woning volledig uitgebrand

In brand gestoken auto naast woning volledig uitgebrand

-

Does Travel - naar Suriname

Deze personenwagen van het merk Nissan, is donderdagochtend in brand gestoken bij een woning aan de Carneoolstraat in Suriname. De eigenaar van het voertuig vermoedt dat het om een brandstichting gaat en weet uit welke hoek het eventueel kan komen.

De melding van een woningbrand kwam binnen om 04.32u. Toen de Surinaamse brandweer ter plaatse was, constateerde zij dat er een auto in de garage naast het huis volledig in brand stond. Door kordaat optreden van de manschappen werd voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning.

Volgens de bewoners van de woning heeft de eigenaar van het voertuig een knal gehoord. Toen hij poolshoogte nam zag hij dat er brand in de auto was. Hij schakelde de brandweer in, maar het voertuig brandde volledig af.

De benadeelde heeft direct in de omgeving een gele jerrycan aangetroffen hetgeen het vermoeden van brandstichting versterkt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. # Waterkannet….Omtrent vermoedelijke autobrand in de Carneoolstraat en — als alerte reageerder en opletter, wilde eigenlijk vermelden dat deze Lage Mentalitrit niet alleen op het gebied van auto,s is, maar ook van huisbranden en andersoortige branden, dan wel trackings en stalkingsbtanden, in ieder geval via interventie van digitale middelen, zoals bluetooth of routerhacking ( wifi- hacking )-elders.
  My story is a wake up call for all Onbelievers, trackers, stalkers, hackers. You,re time has come., want : AL IS DE LEUGEN NET ZO SNEL, DE WAARHEID ACHTERHAALT HET (-ik zeg HET, want VELE VROUWEN ZITTEN IN CYBERCRIME -) WEL !

  MIJN MEDELEVEN MET HET SLACHTOFFER ÈN FAMILIE EN NAASTEN, want zoiets heeft inpact op ÀLLE BETROKKENEN.
  # GOODLUCK !

  AND HEAR #@ MY STORY next !


  Maak melding
 2. #Waterkannet

  Zèlfs OP ĎÌT MOMENT HOOR IK DIE BENDE HACKERS OP MIJN ROUTER 😎😛 jaja #VOLGERS : CYBERCRIME STALKERS EN HACKERS , YOURE TIME HAS COME.
  ITs not over yet, but ……..ì AM GOING TO STOP YOI ( in JESUS NAME)
  Hebben jullie ook door dat Niet Ìk schrijf, maar De Holy Ghost.
  Listen what the Holy Ghost is going to say !


  Maak melding
 3. We gaan door met #MY STORY
  WANT..# CYBERCRIME D.D.( DOOMSDAY) HAS COME
  (😎😎😭😭😟😧💜💜💜💪👊👊👏👌❤💙💚💛
  on 19 feb.2021 van 02.50 tot ??)


  Maak melding
 4. #MY STORY

  Als de NASA of èn andere HIGH TECH COMPANY apparaten ( Raketten, maanlanders,marslanders, etc.) kan versturen en via Satelitten, informatie verstuurd of ontvangt naar zèlfs Mars ( perseverance)wat is de afstand op aarde dan ?
  Remotecontrole toch !!


  Maak melding
 5. Wat is er toch mis met mijn landgenoten ? Overal tiert criminaliteit welig en zijn vele onschuldigen die slachtoffers van geweld zijn.
  Geestelijk waanzin is ook in opkomst !


  Maak melding
 6. Al die rare straatnamen. Klinkklare lelijke straatnamen die het volk zelfs niet behoorlijk kan schrijven en uitspreken. Trouwens er heerst zoveel haat en nijd dat het opvallend is hoe bepaalde gasten andermans spullen stelen of vernietigen.


  gemodereerd
 7. #sukru sanni

  Je hebt gelijk hoor van lpi …en volgens mij heb jij slechte herinneringen aan die plaats. Waarom zo negatief.
  Het os typerend voor analfabeten of beperkt denkvermogende.
  Joe dinki takli joe o go mang nanga mi. A NE LUK.
  HAVE A NICE DAY 😉😂💪


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES