dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoordverdachte pension op camera vastgelegd

Moordverdachte pension op camera vastgelegd

-

Does Travel - naar Suriname

De man die donderdag een vrouw om het leven zou hebben gebracht in een pension aan de Mankistraat, is op camerabeelden vastgelegd. Het gaat om iemand met een kaalgeschoren hoofd.

De verdachte had een blauw hemd aan en een lange jeansbroek. Verder had hij witte patta’s aan. De man had een zwarte pet en mond- en neusbedekking op.

De identiteit van het slachtoffer is inmiddels ook bekend. Het gaat om de 29-jarige vrouw S.M. Volgens Starnieuws zou zij haar twee kinderen naar school hebben gebracht. Zij is daarna met de verdachte naar het pension gegaan waar zij is vermoord.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Wat een drama dat een jonge vrouw met jonge kinderen, afhankelijke kinderen die een moeder nodig hebben om op te groeien, zo op een afschuwelijke manier van haar leven wordt beroofd. Deze dingen gebeuren allemaal in het paradijs die Bouterse ons jullie hebben achtergelaten. Armoede, verlies van waarden en normen, toename criminaliteit, zelfmoorden vanwege het feit dat de levensveerkracht uit jonge mensen is weggeslagen, toename door de verpaupering van prostitutie, verslechtering van het onderwijs, etc. etc.
  Het zou goed zijn en reinigend zijn voor de samenleving als voor zulke moordenaars de doodstraf weer uit stal wordt gehaald.
  Ik hoop dat de geest van deze jonge vrouw die op zo’n afschuwelijke manier het leven moet verlaten, geaccommodeerd wordt met rituelen en offers. Zodat haar geest op een vredige manier en niet met wrok en belasting het plek des onheils kan verlaten. Zodat deze geest weer op een stabiele manier herboren kan worden in jong leven.
  Hoop dat ze deze moordenaar gauw oppakken. Het kan dan niet bij mij op, dat de staat voor deze moordenaar kost, inwoning en goede medische behandeling voor gaat zorgen.
  Hoop dat de jonge kinderen in een altruïstische omgeving kan worden opgevangen, zodat deze kinderen nog als volwaardige burgers kunnen opgroeien in de maatschappij. Lijkt me heel moeilijk nu in de samenleving die de NDP ons heeft achtergelaten. HET PARADIJS VAN BOUTERSE.


  Maak melding
 2. Vincent
  “Ze wilde zeker seks”
  Dat is nog geen reden om haar te vermoorden.
  Als dat de regel zou zijn.
  Dan was er vandaag de dag maar heel weinig vrouwen over op deze planeet.
  Seks is een gevoel en vrouwen hebben heel veel gevoel.
  Wij mannen zouden daar een voorbeeld aan kunnen nemen.

  In dit geval is gevoel hersenen 🧠

  Hierbij even een vrouwen grapje
  Een vrouw zegt tegen een man
  God heeft de man 2 belangrijke organen gegeven één is zijn hersenen en de andere is zijn geslachtsdeel.
  Maar God heeft hem te weinig bloed geven om beide tegelijk te laten werken.

  Mi Laguna jere
  Want het is niet waar.


  Maak melding
 3. @ Vincent

  ”Ze wilde zeker seks”

  Ik vraag me af of je goed bij je hoofd bent, als ik je reactie lees dan ben ik bang, dat je niet helemaal spoort. Laat je na kijken nu is het nog in het begin stadium, dat kan misschien nog
  gered worden. Tenzij je aan ”Down Syndroom” lijdt, om eerlijk te zijn ben ik er bang voor dat, dat het geval is bij jou !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Gaat u over grapjes hebben terwijl er een moeder, zus, tante vermoord is.Ik zou het niet formulieren als een grapje u verhaal meneer hier boven mij verhaal. Komt zo disrespect over.Wil je iets benadrukken, zegt anders. Maar komt niet zeggen van grapje maken. Het kan elke gezin ,familie overkomen een moord. Je weet niet wat in mensen hun hoofden ingaat. Het is zeeeer triest dat mannen gebruik maken van hun kracht om vrouwen te vermoorden. Zulke stomme en achterlijke reacties van ze wel misschien seks. Mensen waar zijn jullie moraal gebleven. Een Q van niets. Sommige mensen kennen het woord empathie niet.


  Maak melding
 5. Alles wat de klok slaat is bouterse stomme achterlijke reacties ieder mens heeft EEN HERSEN EN VERSTAND. moorden vinden niet nu of in deze EEUW PLAATS


  gemodereerd
 6. Eerlijk vind ik de grap van Sukru sani niet echt grappig, maar wat ik daaruit begrijp is dat de man juist te kakken word gezet. Niet de vrouw, beste Trotse Su


  Maak melding
 7. In ieder geval weten we dat hij kaal is, dus dat beperkt het zoeken tot de kale mannen. Dus een groter kans om hem te vinden.
  Maar wacht niet te lang, want binnen een maand heeft hij weer een bos haren, baard en snor.


  Maak melding
 8. Hoe weten ze dat die persoon “kaal geschoren is” en niet
  gewoon kaal is. Ook aan een kaal hoofd, houding en lichaamsbouw
  kun je zien hoe oud en tot welk bevolkingsgroep iemand behoort.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES