Zwerm Braziliaanse bijen Tout Lui Faut Kanaalweg Rechts bestreden

8
Zwerm Braziliaanse bijen Tout Lui Faut Kanaalweg Rechts bestreden

Manschappen van de afdeling Bijenbestrijding van het Korps Brandweer Suriname hebben zaterdagmorgen een zwerm Braziliaanse bijen bestreden aan de Tout Lui Faut Kanaalweg Rechts.

Naar aanleiding van klachten over bijenaanvallen heeft districtscommissaris (dc) Shafiek Goelaman van Wanica-Zuidoost terstond ingespeeld.

Dc Marlene Joden van Para heeft haar medewerking verleend middels het inzetten van een hoogwerker uit haar wagenpark.

Indien burgers klachten hebben, kunnen deze worden doorgespeeld op de volgende nummers: 0366660 van maandag t/m vrijdag van 07:00u t/m 14:00u of op het app nummer van het commissariaat 08888607.

Meer foto’s van de bestrijding.

https://www.facebook.com/538986206220070/posts/3582436235208370/


8 REACTIES

 1. Lijkt wel of alles van brazilie naar suriname, komt zoals in nl dat de engelse corona mutant naar nederland overwaait hel hier losgebarsten. Vreselijk eng nu zijn ze lekker allemaal in de fik gestoken. Vreselijk zulke enge buren giftige braziliaanse bijen antilliiaanse bijen franse bijen . Hollandse bijen ook in suriname? Lief van waterkant nieuws : dat ik mij reactie mag geven mensen lachen surinamers uit voor dom lui en analfabeet, maar degene die dit zeggen zijn zelf dom spelen wetenschappers en denken alles beter te weten. Surinamers moeten zichzelf niet zo opstellen hollanders zouden dit nooit doen. Domme mensen wonen ook in nederland.


  Maak melding

 2. angela de slm is vandaag zondag vertrokken naar Nederland als repatrieringsvlucht , dus deze mensen brengen de braziliaanse variant mee naar Nederland , en maandag komt de slm weer terug ook als repatrieringsvlucht en die mensen nemen de Engelse variant mee naar Suriname , , ja hoor covid lift mee , het wordt nog erger hier in Suriname en hier kunnen de ziekenhuizen het al niet meer aan .
  Regering hoe dom kunt U zijn om de slm te laten vliegen.


  Maak melding

 3. Bijen helpen bij bestuiving van planten. Waarom niet de koninging zoeken deze verplaatsen. De rest van het nest volgt.
  Oen lob kier sang in a kondre dies.
  gemodereerd

 4. Wat durf je geen naam te geven jullue geven alleen stomme antwoorden jullie zijn niet dom maar stom altijd non sense zeuren. en zieke opmerkingen maken daar zijn jullie surinamers goed in zeer ongemanierd en zeer onbeschoft. Idiote reacties. Alles van nederland afkijken bijen worden in boerderijen gefokt en op speciale plekken. Nieuws goed begrijpen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.