dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameEnkele staatsgoederen reeds teruggehaald door Openbare Werken

Enkele staatsgoederen reeds teruggehaald door Openbare Werken

-

Does Travel - naar Suriname

De minister van Openbare Werken (OW) Riad Nurmohamed is vanaf zijn aantreden gestart met het zoveel mogelijk binnen halen van staatsgoederen van Suriname die niet op de juiste wijze werden ingezet. De meeste van deze goederen werden onrechtmatig gebruikt voor andere doeleinden.

Met de medewerking van tipgevers, is het tot nu toe gelukt enkele staatsgoederen zoals voertuigen, een maaiboot en een bus terug te halen. Deze staatsgoederen verkeren nog in goede staat en zullen ingezet worden voor werkzaamheden van het ministerie.

De minister geeft aan dat vanuit OW per 30 januari 2021 de zoektocht naar staatsgoederen zal stoppen. De lijst van gezochte staatsgoederen metname voertuigen zal worden overhandigd aan het Surinaamse ministerie van Justitie en Politie.

De minister geeft verder aan genoeg de gelegenheid te hebben geboden aan een ieder die een staatsvoertuig of ander staatsgoed onder zich heeft deze vrijwillig in te leveren. Degene die hier geen gehoor aan hebben gegeven zullen vanaf 1 februari 2021 door de politie worden opgespoord.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. ” …
  Met de medewerking van tipgevers, is het tot nu toe gelukt enkele staatsgoederen zoals voertuigen, een maaiboot en een bus terug te halen.
  … ”

  Beste landgenoten,
  Bedankt voor jullie medewerking !
  Good job guys !
  Samen zullen wij Suriname opschonen.
  Samen zullen wij onze eer herstellen.
  Samen werken wij aan een beter Suriname.
  Tja go. Set kong !

  Geef criminaliteit aan.
  Jij doet toch ook mee. W’o set en !

  Together we will make it.
  Yess, we will. Kraki !


  Maak melding
 2. wie zijn de verantwoordelijke voor diverse voertuigen?
  die moeten op de hoogte zijn, waar de voertuigen zich bevinden.
  wat? je weet het niet? als de verantwoordelijke niet weet wie en waar de voertuigen zijn?
  dan is er sprake van diefstal… is de verantwoordelijke al naar de politie gegaan om aangifte van diefstal te doen dan?
  nee? waarom niet? je weet niet waar de eigendommen van de staat zijn waar je verantwoordelijk voor bent?
  laat leidinggevenden maar eens verantwoordelijk zijn en die verantwoordelijkheid ook eens nemen.
  en laat de staat ze ook pakken op die verantwoordelijkheid…. dan zal er veel minder van de staat verdwijnen.
  maar goed… een surinamer en verantwoordelijkheid?? een contradictio in terminus.
  never gonna happen


  Maak melding
 3. Prachtig en kundig werk regering Santokhi.
  Alle staatsgoederen die door de criminele ndp regering en bende eerder gestolen was, in beslag nemen en terug geven aan de staat Suriname en gebruiken voor doeleinden waarvan alle surinamers profijt van zullen hebben.
  Suriname Voorwaarts.👍


  Maak melding
 4. @Ric
  Ach @Ric,nog meer slecht nieuws voor je,
  we gaan straks ook het gestolen geld die je baasje bouta uit staatskas gestolen ,terug halen en ook het geld waarmee boefdraad ondergedoken is.Interpol gaat verder afrekenen met deze twee most wanted criminals.


  Maak melding
 5. Mensen mensen, ik vraag me af hoe hebben jullie als surinamers boef leugenaar crimineel gedrag bouta, een land kunnen toe vertrouwen, een moordenaar,staatkas leeg geroofd, boefdraad ondergedoken en nog proberen zij santoki in een kwaad dag licht te zetten, wies santoki na wang hindostani, mie kang teigi, hij is altijd bezig met zijn werk, sa beloofd dat e doe, ik weet een dag ga ik profijt van hebben, elke week is de regering Brunswijk santoki bij elkaar, om alles te evalueren, vraag ik aan go likker van bouta af, wanneer kwam bouta naar de parlementsvergadering heel zelden, die was een dief bouta dan, maar we hebben goed gezien 3e termijn bouterse koullo zou ons dood steek worden, santoki Brunswijk wij vertrouwen op jullie, yoe na ding mang sa we bribie


  Maak melding
 6. Hoeveel procent van het gestolen waar is binnen gehaald???
  5 % lijkt mij nog aan de hoge kant. Heeft Adhin, vrouw van Bouterse en dochter van Bouterse, en de NDP dieven hun gestolen waar al terug gebracht??????????
  Nee, en waarom niet. Klasse justitie. Als je ziet met hoeveel geweld een winkeldief in Suriname wordt gearresteerd omdat die paar goederen (levensbehoeften zoals een tandpasta) heeft ontvreemd om in het paradijs van Bouterse te overleven, dan moet je haast spreken over het bestaan van klasse justitie. OM doet uw werk.


  Maak melding
 7. Ric
  Lezen en begrijpen zijn 2 verschillende zaken.
  If yu no mang lesi dang yu no moes tak neks.
  Mi sa broko ing djie yu.
  De lijst van gezochte staatsgoederen met name voertuigen zal worden overhandigd aan het Surinaamse ministerie van Justitie en Politie.

  Dus Ric
  Doet er niet toe wie deze zaken in bezit heeft, koeli noso blaka mang noso snesie noso javanesie noso djuka enz., heeft de kans tot 31 januari deze terug te geven. Vanaf 1 fevruari skowtoe sa kong tek a zaak en dang yu sa kotie strafoe wegens foefoeroe


  Maak melding
 8. Bigi Sma , die ric heeft alleen de paarse kleuterschool mogen volgen , en verder werden ze dom gehouden , we hadden dit al eens eerder gezegd dat die ric ook nog de domste van de kleuterklas , dus daarom kan deze domme niet lezen en ook niet schrijven , elke keer als die ric iets plaats wordt het gedaan door een ndp-er , en zo zie je dat de meeste ndp-ers ongeschoold zijn.
  zelf weet ric niet wat of wie Front zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES