dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDit jaar geen kerstactiviteiten rondom woning Surinaamse miljonair Dilip Sardjoe

Dit jaar geen kerstactiviteiten rondom woning Surinaamse miljonair Dilip Sardjoe

-

Does Travel - naar Suriname

De traditionele kerstactiviteiten, die ieder jaar rondom de woning van de Surinaamse miljonair Dilip Sardjoe in Paramaribo-Noord worden gehouden, zullen dit jaar worden overgeslagen. Dat hebben Dilip en zijn vrouw Henna laten weten in een statement.

Ieder jaar is zijn tijdens kerst versierde woning een trekpleister voor mensen uit alle delen van Suriname. Het echtpaar laat weten dat, hoewel de coronabesmettingen afnemen, eenieder genoodzaakt is de feestdagen anders te vieren.

“De veiligheid van eenieder staat centraal en daarom hebben wij besloten dit jaar helaas de kerstactiviteiten rondom onze woning niet door te laten gaan. Het zijn helaas andere feestdagen dan wij allemaal hadden gedacht.” Hieronder het statement.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Waarom? Omdat hij ook bang is, dat hij de volgende paarse rat is, die onder de loep genomen zal worden door het OM. Ga dus niet in de zon staan foefoermang.


  Maak melding
 2. WAAROM SLUIT CHAN DEZE DIEF NIET OP.

  10 JAAAR LANG DE RECHTERHAND VAN DE ROVERS GESPEELD.

  ZOGENAAMDE LEVERANCIER VAN AUTO,S EN MACHINES ZONDER AANBESTEDING OF INSCHRIJVING. GEWOON ALS VRIENDJE ALLES GEHAD VAN BOUTA.

  HETZELFDE GELDT VOOR KULDIPSINGH MET ALS ZIJN ZOGENAAMDE MATTIES. BIGI NJANG GEMAAKT MET DE NIEUW CHARLESBURG. HIJ HEEFT NOOIT EEN WEG GEMAAKT. PLOTSELING SPEELT HIJ TJONGALANGA.


  Maak melding
 3. Nu huilen Sardjoe en zijn vrouw krokodillentranen omdat ze door covid-19 hun krokodillenkerstfeest dit jaar niet kunnen vieren met hun ‘bradjari’ kerstversierselen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES